Autism ????
Buna ziua.Am un baiat de 2 ani si doua luni.Nu vorbeste niciun cuvant doar spune eeeeeee.In rest intelege tot executa comenzi daca ii spun. Se joaca normal cu fratele lui mai mare (9 ani).Reactioneaza daca il strig pe nume in sensul ca vine la mine s-au merge acolo unde il trimit.Inca nu stie culorile si nici numerele pana la 5.Baiatul meu mananca normal cu lingura in schimb nu se cere pe olita si face tot in scutec.Inca este alaptat la san.Acum invata sa se imbrace singur adica are tentative.De incaltat se stie incalta singur. Am fost la un doctor NPI pediatru recent si i-a dat ulei de peste ptr al stimula sa vorbeasca.Este ok?Are rezultate consumul de ulei de peste?I-a fost prescris 3*2.5ml.Nu este prea mult avand in vedere ca in prospectul medicamentului scrie maxim 5 ml pe zi la un copil? Avand in vedere simptomele descrise mai sus ce poate sa fie?????Sa fie autism???Mentionez ca pe al 1 an si 3 luni a spus la un moment dat mamamamam dar de atunci nu mai vb nimic.S-a nascut prematur cu 4 saptamani, Va rog astept un raspuns!!!
3 comentarii
Buna ziua
Nu se pune problema de autism, din ceea ce descrieti, dar este posibil ca demararea articularii cuvintelor sa fie intarziata si mai inceata.Trebuie sa fie antrenat de catre cei din jur in pronuntarea cuvintelor in cadrul jocului si, daca nu sesizati progresul in 5-6 luni, adresati-va unui neuropsihiatru de copii. Succes !
Nu se pune problema de autism, din ceea ce descrieti, dar este posibil ca demararea articularii cuvintelor sa fie intarziata si mai inceata.Trebuie sa fie antrenat de catre cei din jur in pronuntarea cuvintelor in cadrul jocului si, daca nu sesizati progresul in 5-6 luni, adresati-va unui neuropsihiatru de copii. Succes !
Multumesc frumos de raspuns doamna doctor Eugenia Vitan.Noi de 5-6 luni deja am observat ca nu vorbeste sa mai asteptam? Acel ulei de peste pe care il bea acum il va ajuta?Ca nu observam dupa o saptamana de tratament nici o imbunatatire!
Buna ziua
Nu cred ca va face minuni uleiul de peste, dar cu medicul neuropsihiatru puteti stabili un program terapeutic particularizat pt copilul Dvs. care sa dea rezultate. Succes !
Nu cred ca va face minuni uleiul de peste, dar cu medicul neuropsihiatru puteti stabili un program terapeutic particularizat pt copilul Dvs. care sa dea rezultate. Succes !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3cand incep copiii sa vorbeasca?
- 1Despre mers si vorbit la bebelus
- 23Autism sau intarziere de vorbire la un copil de 2 ani?
- 1Semne de întrebare despre autism
- 2Semne autism?
- 3Semne autism?
- 2Posibil autism?
- 1Bebeluș 10 luni flutura manutele
- 2Fetita 1 an o suspectez de autism
- 2Copil cu autism sau nu?
- 1Semne autism?
- 0Semne de autism?
- 4Fluturat de maini poate fi si din alte motive decat autism?
- 3Posibil Asperger sau ADHD ?
- 1Posibil autism?
- 2Autism?
- 0Autism băiețel de 1 an si 7 luni? sunt foarte preocupata de comportamentul lui
- 3Ajutati-ma va rog. Micutica mea de 2 anișori si 5 lunite nu prea vorbește.
- 0Autism sau nu?
Mai multe informații despre: Dezvoltarea limbajului la copii Dezvoltarea limbajului la copilul intre 1-3 ani copilul meu are autism?
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: