Copil 4 ani cu amigdalite repetate
![bogdys](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Salut,
Fiul meu in varsta de 4 ani a facut din luna octombrie 2017 de 4 ori amigdalita pultacee eradicată cu penicilina injectabil
Analize ok, aslo prietenia c, vsh, 4 exudate. I a iesit sideremia mica 25 iar limita este 47.
Probleme digestive nu are, am fost la gastro...orelistul spune că e ok cand nu e in pulseu. Nu mai stim ce sa facem.
Fiul meu in varsta de 4 ani a facut din luna octombrie 2017 de 4 ori amigdalita pultacee eradicată cu penicilina injectabil
Analize ok, aslo prietenia c, vsh, 4 exudate. I a iesit sideremia mica 25 iar limita este 47.
Probleme digestive nu are, am fost la gastro...orelistul spune că e ok cand nu e in pulseu. Nu mai stim ce sa facem.
2 comentarii
![Dr. Flueraru Valeriu](https://cdn.romedic.ro/img/medic-default.png)
1 alimentatie fara acru, sucuri acidulate, citrice, mancare picanta, acra, otet, lamai, usturoi...
chear daca la gastrolog nu sa gasit nimic... asta nu exclude faptul ca la aceste alimente copilul poate face reflux in somn
2 alimentatie coreta si diversificata cu multe legume diferite, fructe diferite..hidratare coret... de ast adepinde sistemul imunitar
3 sirop naturist pentru imunitate de la plafar... se pot incerca diferite cate 2-3 saptamani...
4 spreiuri naturiste pentru gat.. folosite si in perioada cand nu este racit, preventiv.. pentru a micsora inflamatia
chear daca la gastrolog nu sa gasit nimic... asta nu exclude faptul ca la aceste alimente copilul poate face reflux in somn
2 alimentatie coreta si diversificata cu multe legume diferite, fructe diferite..hidratare coret... de ast adepinde sistemul imunitar
3 sirop naturist pentru imunitate de la plafar... se pot incerca diferite cate 2-3 saptamani...
4 spreiuri naturiste pentru gat.. folosite si in perioada cand nu este racit, preventiv.. pentru a micsora inflamatia
![bogdys](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Va multumesc dl doctor,
ideea este ca dupa ce face penicilina amigdalitele se micsoreaza, la orl ( 3 orelisti ) au zis ca una dintre ele este putin marita, nu mai stim ce sa facem cu el
Acum, facem cei din familie exudate sa vedem ce si cum.
Analizele cum spuneam, au fost ok, aslo, proteina C, vsh, hemoleucograma completa ok, urina ok.
Exudate ok... dar majoritatea au fost facute cand a inceput antibioticul..
Consult la pediatru intr-un centru universitar, ne-a sugerat sa nu i mai dam lapte seara intrucat acesta poate ramane in "amigdalite" si se pot infecta
De imunitate, am incercat urmatoarele : Septilin 2 luni, apoi 2 sicle de Firs Defence( date conform indicatiilor pediatrului ) acum suntem pe beresdrops.
Imi puteti spune va rog frumos la ce spray-uri va referiti
Va multumesc iarasi!
ideea este ca dupa ce face penicilina amigdalitele se micsoreaza, la orl ( 3 orelisti ) au zis ca una dintre ele este putin marita, nu mai stim ce sa facem cu el
Acum, facem cei din familie exudate sa vedem ce si cum.
Analizele cum spuneam, au fost ok, aslo, proteina C, vsh, hemoleucograma completa ok, urina ok.
Exudate ok... dar majoritatea au fost facute cand a inceput antibioticul..
Consult la pediatru intr-un centru universitar, ne-a sugerat sa nu i mai dam lapte seara intrucat acesta poate ramane in "amigdalite" si se pot infecta
De imunitate, am incercat urmatoarele : Septilin 2 luni, apoi 2 sicle de Firs Defence( date conform indicatiilor pediatrului ) acum suntem pe beresdrops.
Imi puteti spune va rog frumos la ce spray-uri va referiti
Va multumesc iarasi!
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3adenoidita la copil de 3.7 ani
- 8amigdalita pultacee cronica
- 3amigdalita pultacee
- 0amigdalita pultacee la 4 ani
- 11Puncte galbene pe amigdale
- 0amigdalita pultacee
- 6trebuie neaparat sa urmez o operatie? mai inatai... mucocel maxilar sau deviatie de sept?
- 2amigdalita pultacee
- 23amigdalita pultacee
- 7amigdalita pultacee tratata, pe amigdalita dreapta - papilon
- 2tuse incarcata la copil si amigdalita pultacee?
- 3Amigdalita pultacee - recidiva?
- 0Orl
- 3Amigdalite, la 2 luni cel mult 3 fac puroi in gat
- 4Amigdalita cu puroi
- 4Amigdale cu puroi
Mai multe informații despre: amigdalita pultacee
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: