Amigdale Cu puroi
Bună ziua acum o săptămână am avut febra 38 prima zi, 39 mai mult seara. Următoarele. 3.zile, fără nici un alt simptom nas gat. Am tratat cu panadol - nurofen a 4 respectiv 6 ore. După aceste 4 zile. La. Consultul pediatric a fost găsite fetitei amigdalele. Și ganglionii inflamați gat subraț și abdominal. Am făcut analize sânge exudat. Coproparazit la care nu a ieșit nimic, decât tgo tgp mărite Și vsh. Inițial a fost suspecta de. Mononucleoza. Dar nu au ieșit pozitive. Acum a 10 zi avem gatu inflamat cu puroi pe amigdale ușoară. Stare. Febrile. 37 cu 4, 37 cu 8 noaptea și ușoară enterocolita care o dregem u ceaiuri pâine. Prăjită și smecta.ce ma Sfatuiti va rog
1 comentarii
Buna ziua
Ar fi util sa fie facut un alt consult pt a aprecia daca este amigdalita purulenta prezenta. In ceea ce priveste temperatura pe care o are copilul, nu este febra ( peste 38 C este considerata febra) si, va sfatuiesc, sa nu ii dati antitermice ci doar surplus de lichide (ceaiuri, supe, compoturi, sucuri naturale).
Ar fi util sa fie facut un alt consult pt a aprecia daca este amigdalita purulenta prezenta. In ceea ce priveste temperatura pe care o are copilul, nu este febra ( peste 38 C este considerata febra) si, va sfatuiesc, sa nu ii dati antitermice ci doar surplus de lichide (ceaiuri, supe, compoturi, sucuri naturale).
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 399amigdalita pultacee
- 8Amigdalita pultacee! Rog raspuns cat mai repede.
- 1adenopatii hilare
- 1amigdalita pulltacee
- 5Ganglioni inflamati...in spate urechii, pe gat si submandibula
- 6Amigdalita pultacee.. ma doare foarte tare gatul si nu pot sa inghit
- 1adenopatie axilara la copii
- 13adenopatie supraclaviculara stanga
- 1adenopatii retroperitoneale= cancer?
- 2Amigdalită cronică
- 3Amigdalita pultacee - recidiva?
- 2Adenopatii bebe
- 2Copil 4 ani cu amigdalite repetate
- 1Ganglioni