Puroi in gât
Buna! Am 30 ani! Joi, 03.05.2019 a început sa ma doară gâtul! Duminica s-a agravat și m-am uitat in gât și am văzut in spatele amigdalei drepte o pata de puroi! Am fost la ORL! Mi-au prescris antibiotic, augmenti 1 la 12 ore! Azi 07.05.2019 durerile nu mai sunt așa intense, mai accentuate seara, starea mea generală nu mai este așa proasta, însă parca puroiul îmi este extins pe amigdale! Este normal ? Menționez ca am dureri doar la înghițire!
Multumesc
Multumesc
2 comentarii
NU este normal sa mai faci amigdalite la 30 ani
1 esti o persona cu reflux gastro eosfagian si alimentatie incorecta, acidul gastric urca in somn..si irita gtul si amigdalele... asta e motivul de ce faci amigdalite
2 consult gastrologie
3 consult ORL dupa 3 saptamani sa se decida daca se pastreaza amigdalele sau trebuie scoase
1 esti o persona cu reflux gastro eosfagian si alimentatie incorecta, acidul gastric urca in somn..si irita gtul si amigdalele... asta e motivul de ce faci amigdalite
2 consult gastrologie
3 consult ORL dupa 3 saptamani sa se decida daca se pastreaza amigdalele sau trebuie scoase
Multumesc
Am fost chemată înapoi la control însă eram stresată dacă este normal ca după atâtea zile de antibiotic sa mai am dureri si amigdale imflamate!
Am fost chemată înapoi la control însă eram stresată dacă este normal ca după atâtea zile de antibiotic sa mai am dureri si amigdale imflamate!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4intrebare.. sa mai fac si alte investigatii?
- 3am senzatii de sufocare si parca gatul e infundat
- 9infectie in gat si sinuzita
- 8Amigdalita pultacee sau altceva
- 14gadilat in gat, nas infundat
- 9Amigdalita
- 5Amigdalita pultacee repetata - tratament prescris OK?
- 3Usturime in gat dimineata
- 4probleme mari gat
- 1Amigdalita cronica
- 1Amigdalita pultacee
- 2amigdalita pultacee copil 4 ani si jumatate
- 9Simt ca mi se umfla gatul
- 1puroi in gat..
- 3Amigdalita pultacee fara febra...
- 2Infectie in gat
- 2Boala mana/gura/picior copil 3 ani si 9 luni
- 2Cazeum pe amigdale si sangerare a nasului
- 1Ajutati-ma: pietricele urat mirositoare si puroi in gat