Amigdalita pultacee - un sfat
Buna, va rog frumos sa ma ajutati. De 2luni am facut rosu in gat, era doar rosu, nu am luat in seama, nu ma durea, ma deranja putin la frig, in cele din urma am fost la med de familie, mia dat antibiotic, dar am stat in frig si ma intors, de data asta mi sa umflat si miau aparut pete albe pe amigdale, nu ma durea, dar era rosu, umflat si cu puncte albe.Mam speriat si am mers la urgenta acolo miau pus diagnosticu de amigdalita pultacee, am luat 10 penicili g de 1mil, nu mia trecut, am fost la med de familie mia dat oxicilina de 500, miau trecut doar punctele de pe el, tot rosu si umflat a ramas. am fost iara de el, si mia dat cefalexina 500, astatazi gat tratamentul si nici o imbunatatire. Daca aveti vreun sfat. Va rog frumos, mam saturat sa bag antibiotice. Multumesc mult.
5 comentarii
Nu stiu de cum doctorii nu vad ca antibioticele nu ajuta deloc la astfel de probleme si le dau mai departe in acest mod neresponasbil distrugand atatea in organism cu ele.
Mergi la un medic homeopat daca vrei sa te vindeci de durata, exista remedii homeopate care vindeca usor o astfel de amigdalita, mergi la Dr. Cadar Sorin daca poti daca nu la oricare altul.
Mergi la un medic homeopat daca vrei sa te vindeci de durata, exista remedii homeopate care vindeca usor o astfel de amigdalita, mergi la Dr. Cadar Sorin daca poti daca nu la oricare altul.
am uitat sa precizez aveam febra 37, 4 - 37, 6
duceţi-vă şi faceţi-vă un exudat faringian plus antibiogramă pentru a şti exact ce germen aveţi şi la ce anitbiotic e sensibil, aşa ar trebui să se facă în general, sau dacă nu ar fi trebuit să vi se dea de la început un antibiotic cu spectru larg- gen augmentin. aveţi grijă că de la atât de multe antibiotice se poate să vă dezechilibrati flora intestinală. de aceea trebuie luat fix acel antibiotic de care aveţi nevoie.
poţi să mergi eventual la ORL-ist, poate să examineze amigdalele. (dl dr Cadar este şi ORL-ist, deci nu ar strica să îl vedeţi)
poţi să mergi eventual la ORL-ist, poate să examineze amigdalele. (dl dr Cadar este şi ORL-ist, deci nu ar strica să îl vedeţi)
am facut exudat faringian, si a iesit STAPHYLOCOCCUS AUREUS. (rezistent: penicilina, tetraciclina) (sensibil: oxacilina, eritromicina, clindamicina, sulfametoxazol+trimetoprim, linezolid, vancomicina, rifampicina, cloromfenicol, ciprofloxacin, gentamicina). Cat de grava este boala asta? o am de aprope 3luni, nu am luat antibiotice la care sa fie sensibil doar oxacilina oral, ce antibiotic ar fi recomandat? cat timp? dozaj? pe langa antibiotice se mai poate lua ceva? va multumesc mult.
Va rog frumos sa ma ajutati. am fost la mediucl de familie si mia prescris Oxacilina 500mg. Am mai facut tratamentul acesta, si nu mia trecut. Daca nu trece de la un tratament nu ar trebui schimbat? (ma gandesc sami schimb medicul de familie). Ma gandesc sa incerc gentamicina... Ce ar trebui sa fac, sa urmez sfatul medicului si sa repet tratamentul cu oxacilina? sau sa incerc altceva, gen getramicina?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8amigdalita pultacee cronica
- 4amigdalita pultacee
- 3amigdalita pultacee
- 5amigdalita in repetate randuri
- 1amigdalita pulltacee
- 4Amigdalite puroiate
- 9Amigdalita
- 2amigdalita pultacee
- 6Amigdalita pultacee.. ma doare foarte tare gatul si nu pot sa inghit
- 0Amigdalita pultacee
- 2amigdalita pultacee copil 4 ani si jumatate
- 2tuse incarcata la copil si amigdalita pultacee?
- 11amigdalita pultacee
- 2Amigdalită cronică
- 2Boala mana/gura/picior copil 3 ani si 9 luni
- 1Amigdale Cu puroi
- 4Amigdale cu puroi
- 4Amigdalite pultacee și limba alba
Mai multe informații despre: amigdalita pultacee
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: