ciclu dereglat !
E posibil ca administrarea anticonceptionalelor Diane 35 sa afecteze? Anul trecut am folosit acest anticonceptional. Am dereglari ale ciclului din august anul trecut. Am avut si probleme de sanatate (internare 2 luni cu suspect de lupus) dupa externare, am avut ciclu, adica in oct. Noiembrie a fos, dar decembrie si ianuarie iar nu am avut. Ce trebuie sa fac? cum sa procedez?
Ce analize trebuie sa fac? Va rog sa ma ajutati...
Ce analize trebuie sa fac? Va rog sa ma ajutati...
3 comentarii
mai mult ca sigur cred ca ai probleme endocrinologice(suspiciunea aceea de lupus ma duce cu gindul acolo-e o afectiune autoimuna si poate afecta multe organe printre care si tiroida-tiroidita autoimuna ceea ce poate duce la dereglare a ovarului)te sfatuiesc sa mergi si la un endocrinolog si sa faci niste analize amanuntite:TSH, T4si T3, LH si FSH si sa fii sigura ca dereglarile astea nu sint numai de natura ovariana.Dianele e un anticonceptional progesteronic cu efect si antiandrogenic(impotriva hormonilor masculini)ce e de folos in amenoree, hirsutism sau virilizare(par crescut in excess sau in locuri nepermise la femei)si in acneea de cauza juvenila sau prin deficit de progesteron.In schimb are multe reactii adverse printre care accelerarea functiei corticosuprarenale(care e o alta glanda importanta)si asta duce la obezitate ireversibila si tulburarea metabolismului zaharului si a grasimilor.Daca vrei alte detalii scrie-mi -*
(*modificat de administrator)
(*modificat de administrator)
buna ziua
am o mare problema.am 14 ani.nu mi-a venit ciclul de 7-8 luni.pot spune ca am avut un contact sexual dar nu complet si era si prezervativul prezent.
ce ma pot face?parintii mei sunt ingrijorati!si nu le pot spune intreaga poveste
am o mare problema.am 14 ani.nu mi-a venit ciclul de 7-8 luni.pot spune ca am avut un contact sexual dar nu complet si era si prezervativul prezent.
ce ma pot face?parintii mei sunt ingrijorati!si nu le pot spune intreaga poveste
In mod evident, cauza intarzierii ciclului nu poate fi sarcina. Este, probabil, o cauza endocrina. Un consult ar fi foarte indicat si, este de asteptat ca in urma consultului sa fie nevoie de cateva investigatii foarte simple.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2diane 35
- 4Am terminat tratamentul cu Diane 35
- 5De 2 luni nu am un ciclu normal; tine 2 zile si ori intarzie ori vine imi devreme cu 4-5 zile
- 7pilozitate excesiva
- 9regim alimentar in cazul ovarelor polichistice
- 3diane 35, operatie de deviatie de sept
- 10mi-a curs o secretie maronie am inceput sa iau anticonceptionale
- 7Diane 35 si spotting
- 4foarte ingrijorata: menstruatie mai putin
- 0Dereglarea Ciclului Menstrual, vine mai devreme Opinia unui Genicolog va rog!!!
- 5Dereglare sau sarcina? Sa imi rasp un doctor va rog:(
- 6nu raman gravida de ce?
- 1URGENT - Terminare tratament Diane 35 - acum am probleme cu dereglari ale ciclului
- 0schimbarea anticonceptionalelor
- 0Modificare menstruatie - cauza
- 0Menstruatie la 19 zile
- 2Incepere tratament diane 35
- 0Ajutati-ma. Va rog sa mi spuneti acum cand trebuie sa mi vina mestruatia.
- 3Anexita sau dereglare hormonala?
- 1Durere de san, menstruatie rara
Mai multe informații despre: dereglarea menstruatiei diane 35
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: