Ciclu dereglat
Buna seara!acum un an am luat pastila de a doua zi si anume Escapelle iar de atunci ciclul meu s-a dereglat si totodata reglat, mai precis o luna imi vine mai repede cu 2 zile iar o luna mai tarziu cu 2 zile, este oare vorba de vreo problema?Si luna aceasta eu si prietenul meu am avut parte de foarte putin act sexual neprotejat dar nu a ejaculat in mine, a fost vorba doar de cateva secunde iar astazi menstruatia mi-a venit foarte putin.Despre ce ar putea fi vorba?
1 comentarii
Buna ziua,
se poate ramane insarcinata chiar daca ejacularea nu are loc in interiorul vaginului deoarece in timpul actului sexual barbatul elimina lichid seminal care contine spermatozoizi. Nimeni nu va poate spune pe internet din descrierea dvs daca sunteti sau nu insarcinata. Pentru a exclude aceasta posibilitate va recomandam sa efectuati un test de sarcina din sange, BetaHcg
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes Romania International
se poate ramane insarcinata chiar daca ejacularea nu are loc in interiorul vaginului deoarece in timpul actului sexual barbatul elimina lichid seminal care contine spermatozoizi. Nimeni nu va poate spune pe internet din descrierea dvs daca sunteti sau nu insarcinata. Pentru a exclude aceasta posibilitate va recomandam sa efectuati un test de sarcina din sange, BetaHcg
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes Romania International
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2am nevoie de un raspuns: cat de eficienta este pilula de a doua zi?
- 3dereglari menstruale
- 6Pastila de a 2-a zi - informatii
- 0e indicat sa iau pastila de a doua zi?
- 3Menstruatie dereglata
- 5premenopauza sau dereglarea menstruatiei?
- 1Pastila de a doua zi...
- 0dereglare menstruala sau posibila sarcina?
- 4Ovarita chistica?
- 0Sangerare a doua zi dupa urinare
- 0E posibila sarcina cu postinor ?
- 0Pastila de urgentă - lipsa menstruație
- 4Intarziere ciclu
- 3Pilula de a doua zi Escapelle
- 0Care este tatal copilului?
- 1Nu știu ce controale as putea sa fac
- 0Pilula de a doua zi
- 0Am luat escapelle si inca nu mi a venit menstruatia
- 1Pot ramane insarcinata?
Mai multe informații despre: dereglarea menstruatiei pilula de a doua zi pastila de a doua zi
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: