acneea si Diane 35

am mari probleme cu acneea si mi s-a recomandat sa iau pilule contraceptive numite Diane 35 dar eu am doar 15 ani si ceva. Am inceput sa le iau dar sper sa nu aiba reactii adverse.va rog din suflet sa-mi raspundeti.daca acestea nu sunt bune atunci o alta metoda va rog sa-mi recomandati.pana acum am fost la multi medici dermatologi si nimic.am mari probleme mai ales pe fata.va multumesc
3 comentarii

Acneea e de mai multe tipuri deci, de diferite cauze.E acneeajuvenila secundara unui deficit progesteronic al ovarului si la asta probabil s-a gindit dr ce ti-a prescris diane 35 care e un hormon steroidian progesteronic cu efect antiestrogenic si anti androgenic marcat dar care are si efecte secundare prin stimularea secretiei de ACTH un neurotransmitator al hipofizei glanda sefa din organism care controleaza si corticosuprarenalele glandele cu secretia adrenaliana astfl are ca efect supragreutatea care e de cele mai multe ori ireversibila.Ca alternativa dupastone alt anticonceptional de sinteza cu efecte antiandrogenice deci mai putin agresive pentru glanda corticosuprarenala.Exista si o terapie naturala pe baza de omega 6 un acid gras nesaturat ce stimuleaza functia ovariana progesteronica.Mai exista si acneea vulgara care e intretinuta de colitele spastice cele ce se manifesta cu constipatii rebele.De aceea e necesar si un tratament de curatare a colonului si de immbunatatire a florei de fermentatie.Daca vrei te pot ajuta cu mai multe sfaturi -*
(*modificat de administrator)
(*modificat de administrator)

Pentru acnee un tratament naturist ar fi preferabil celui cu Diane.

am vazut ca mi se recomanda mai mult o metoda naturista. va rog sa imi timiteti o reteta ce ar fii mai buna decat pilulele.va multumisc.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7renuntarea la anticonceptionale poate duce la aparitia acneei?
- 2fondul de ten si acneea
- 3yasmin si flucovim 50 mg...va rog raspuns
- 3cosuri pe fata si pe spate...
- 64acneea dispare vreodata?
- 4acneea, rozaceea si anticonceptionalele
- 6am intrerupt anticonceptionalele si m-am umplut de cosuri pe fata
- 3cum pot scapa de acnee?
- 9intrebaree..rog raspuns urgent
- 4iau novynette de mult timp iar de ieri am o sangerare
- 0Roaccutane pentru acnee
- 2acnee provocata de mercilon?
- 4analiza BetaHCG... cand trebuie refacuta?
- 1yasmin in tratarea acneei
- 1Probleme hirsutism, acnee, nedezvoltarea sanilor
- 2Tratamentul impotriva Candidei infuenteaza efectul anticonceptionalelor Karissa?
- 1Acnee insistenta
- 8Doza dubla de anticonceptionale - efecte
- 0Despre trecerea pe anticoncepționale
Mai multe informații despre: diane 35 acneea anticonceptionalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: