Cicatrice modificata
Buna ziua!Numele meu este Madalina, am fost operata acum 2 ani si 8 luni, la san-diagnostic-nev pigmentar iritat!...primele 2 luni au decurs normal, dar usor, usor cicatricea s-a modificat:s-a inrosit si s-a latit.Am urmat numeroase tratamente:unguente, injectii, plasturi cu silicon etc, fara nici un rezultat concret!...si acum sunt sub tratament si supraveghere medicala...oare o alta interventie ar fi o solutie?
5 comentarii
Cicatricea este pe san sau pe stern ?
Oricum ar fi, exista suficiente metode de tratament pentru a-i reduce dimensiunile. Apelati la un chirurg plastic care chiar sa se priceapa la aceste afectiuni.
Oricum ar fi, exista suficiente metode de tratament pentru a-i reduce dimensiunile. Apelati la un chirurg plastic care chiar sa se priceapa la aceste afectiuni.
Cicatricea este pe san!stiu ca exista multe metode de tratament pt reducerea dimensiunii, dar de 2 ani de zile tot caut varianta optima si rezultatele tot intarzie sa apara!...acum mi s-a prelungit perioada de tratament (plasturi cu silicon+prosil)cu inca 3 luni!Daca as stii ca o noua interventie ar rezolva situatia nu as mai sta pe ganduri.
Daca cicatricea este pe san, va recomand re-excizare si re-sutura cicatricii. Pe san cicatrizarea este in general excelenta. Daca cicatricea s-a modificat inseamna ca nu a fost suturata corect.
Plasturii cu silicon dau rezultate pe cicatricele cheloide, acelea care apar frecvent pe stern.
Plasturii cu silicon dau rezultate pe cicatricele cheloide, acelea care apar frecvent pe stern.
Folosesc de vreo luna acei plasturi...dar mi se par incomozi, avand in vedere ca trebuie sa ii port 24 de ore!si inca mai am dureri, sunt perioade cand se inroseste si pot spune ca se si umfla putin.
Am citit despre unguentul Dermatix ca ajuta la vindecarea cicatricelor.am folosit Prosil si Contratubex, dar cam fara rezultat.Dermatix ar fi mai indicat?
Multumesc.
Multumesc.
Discuțiile despre tumori benigne și cancer au fost transferate pe:
Forumul Ghid-Cancer.ro - un proiect ROmedic destinat exclusiv acestui subiect.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6cicatrici depigmentate
- 2Tratamentul cicatricilor lasate de acneea severa
- 4acnee cu semne.. exista tratamente cu laser care pot face sa dispara aceste semne?
- 3am si eu o problema
- 8boli de piele: mancarimi intense si cicatrici
- 3semne de la bube
- 4Cicatrice maculara
- 5Cicatrici de dupa acnee...
- 4urme lasate de cosuri
- 0Injectii cu cortizon pentr tratarea cictricilor
- 4Cicatrici dupa operatie sindactilie cu grefa de piele
- 1Cicatrici mari post-acneice
- 3Cicatricile mă complexează
- 1Problema cicatrici postacneice
- 2Cicatrice sensibila după multiple operatii de chist pilonidal