Tratamentul cicatricilor lasate de acneea severa

As avea si eu nevoie MARE de un sfat. Am suferit de acneea vulgara (chistica pe alocuri) timp de ceva ani. Am tratat pana la urma problema cu combinatia "skinoren" -crema, doxiciclina (antibiotice), baneocin, sapun dermatologic de la sebamed si alimentatiea corespunzatoare. Tin tratamentul de vreo 2 luni jumate si acu rar mai apare cate un cosulet mic-mic izolat pe vreundeva. Dar fata mea e plina de pete si cicatrici ale "razboiului" ca avea si prostul obicei sa "trag" de ele. Nu sunt ele Foarte evidente dar sunt oricum prezente.
V-as ruga din suflet sa-mi recomandati si mie un tratament. Am auzit de peeling si crioterapie (tratament cu azot) ; Credeti ca aceste sunt cele mai potrivite?
Va multumesc anticipat.
V-as ruga din suflet sa-mi recomandati si mie un tratament. Am auzit de peeling si crioterapie (tratament cu azot) ; Credeti ca aceste sunt cele mai potrivite?
Va multumesc anticipat.
2 comentarii

Buna ziua! O prietena a suferit de Varsat de Vant si din cauza unei greseli bubitele s-au rupt si a ramas semn pe frunte.
Ce sfaturi ii dati pt o vindecare nedureroasa si rapida?
Ce sfaturi ii dati pt o vindecare nedureroasa si rapida?

LA APA DIN ROMANIA, ACESTE PRODUSE CARE SE FAC DUPA STANDARDELE AUSTRALIEI, DEVIN ACIDE SI DAU REACTII ALERGICE.TE ROG O DATA DE DOUA ORI PE SAPTAMANA SA-TI SPELI FATA CU SUC DE MORCOV SI TE CLETSTI CU CEAI DE GALBENELE ORI FA ROST DE UN PRODUS SPA CU MINERALE ACTIVE AL MARII MOARTE.E CEL MAI INDICAT, CREMA HIDRATANTA DE NOAPTE SI SAPUNUL CU ALGE MARINE.COMBINATIA ASTA, PACIENTILOR MEI LE-A REFACUT MULTE CICATRICE GRAVE.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4acnee f. severa - chist sebaceu-nodul
- 51Acnee - Am urmat mai multe tratamente in acest timp insa fara succes
- 4Cicatrice de la HP?
- 9Tratament chisturi ovariene
- 63Acnee-sunt disperata!
- 5Cicatrici de dupa acnee...
- 4Tratament acnee
- 0Semne dupa Acnee
- 0Acnee cu ganglion umflat!
- 1Acnee, o parere despre..
- 5Crema impotriva acneei