Tratamentul cicatricilor lasate de acneea severa
As avea si eu nevoie MARE de un sfat. Am suferit de acneea vulgara (chistica pe alocuri) timp de ceva ani. Am tratat pana la urma problema cu combinatia "skinoren" -crema, doxiciclina (antibiotice), baneocin, sapun dermatologic de la sebamed si alimentatiea corespunzatoare. Tin tratamentul de vreo 2 luni jumate si acu rar mai apare cate un cosulet mic-mic izolat pe vreundeva. Dar fata mea e plina de pete si cicatrici ale "razboiului" ca avea si prostul obicei sa "trag" de ele. Nu sunt ele Foarte evidente dar sunt oricum prezente.
V-as ruga din suflet sa-mi recomandati si mie un tratament. Am auzit de peeling si crioterapie (tratament cu azot) ; Credeti ca aceste sunt cele mai potrivite?
Va multumesc anticipat.
V-as ruga din suflet sa-mi recomandati si mie un tratament. Am auzit de peeling si crioterapie (tratament cu azot) ; Credeti ca aceste sunt cele mai potrivite?
Va multumesc anticipat.
2 comentarii
Buna ziua! O prietena a suferit de Varsat de Vant si din cauza unei greseli bubitele s-au rupt si a ramas semn pe frunte.
Ce sfaturi ii dati pt o vindecare nedureroasa si rapida?
Ce sfaturi ii dati pt o vindecare nedureroasa si rapida?
LA APA DIN ROMANIA, ACESTE PRODUSE CARE SE FAC DUPA STANDARDELE AUSTRALIEI, DEVIN ACIDE SI DAU REACTII ALERGICE.TE ROG O DATA DE DOUA ORI PE SAPTAMANA SA-TI SPELI FATA CU SUC DE MORCOV SI TE CLETSTI CU CEAI DE GALBENELE ORI FA ROST DE UN PRODUS SPA CU MINERALE ACTIVE AL MARII MOARTE.E CEL MAI INDICAT, CREMA HIDRATANTA DE NOAPTE SI SAPUNUL CU ALGE MARINE.COMBINATIA ASTA, PACIENTILOR MEI LE-A REFACUT MULTE CICATRICE GRAVE.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6cicatrici depigmentate
- 4Acnee dureroasa si purulenta
- 2Help... cicatrici urate???!!!
- 65Compatibilitate Derma Magic - Brevoxyl? Raspuns URGENT, va rog!
- 6Cicatrici cheloide in urma unor acnee
- 9tratament demodex
- 2Roaccutane, acnee agravata
- 6acnee si cicatrici
- 83Cum mi-am tratat eu acneea, cu ajutorul produsului Clearogen, după câţiva ani de coşmar!
- 1acnee si puncte negre fara ameliorare
- 4Cicatrici dupa operatie sindactilie cu grefa de piele
- 0pete in urma acneei
- 1herpes genital? acnee, micoza? barbat 25 ani
- 1Acnee si piele iritata
- 1Cicatrice operație chirurgicală
- 1Acnee din senin
- 3Acnee
- 1Pete pe piept si spate
- 1Acnee de mult timp si nu mai scap
Mai multe informații despre: cicatricile acneea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: