Cicatrici mari post-acneice

Buna ziua, in urma unei acnei de vreo 5 ani (perioade mai pronuntate si mai putin pronuntate dar totusi foarte severa) aproape ca am terminat cu infectia in sensul ca nu prea imi mai apar, aproape am terminat si cu acele semne rosii care raman dupa. Problema de acum este faptul ca au ramas cicatrici in unele locuri chiar adanci. Am auzit de multe variante de a scapa de aceste cicatrici de la peeling chimic pana la laser. Cea mai promitatoare varianta imi pare a fi cea cu Laser CO2 Fractional, asa se numeste exact, un tratament complet costa undeva la 1200 de euro. Am auzit lucruri bune despre acesta, am vazut si cateva poze pe google cu inainte si dupa (iau in calcul si posibilitatea de a fi modificate, insa unele pareau realiste), tot la acea clinica unde este laserul CO2 fractional in pachetul de sedinte mai intra si umplerea cicatricilor permanent in cazul unora foarte grave. Vreau sa va intreb a folosit cineva acest laser pentru cicatrici post-acneice? Ce rezultate a avut? Multumesc anticipat
1 comentarii

Intr-adevar, in cazul cicatricilor postacneice, peelingul laser are rezultate foarte bune. Pielea arata mai tanara, mai intinsa si mai proaspata ca inainte.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5am foarte multe semne pe spate.. melanom?
- 2refacerea unor zgaraieturi, a unor cicatrice
- 31cicatrici si semne
- 4acnee cu semne.. exista tratamente cu laser care pot face sa dispara aceste semne?
- 2pete ramase
- 6cicatrici in urma acneei - cum scap?
- 3am si eu o problema
- 9semne de la cosuri stoarse pe o perioada lunga
- 3pete pe fata in urma cosurilor
- 4Cicatrice maculara
- 9vaccin bcg
- 12Cicatrice frunte
- 1cicatrice cheloida la copil
- 4arsura la mana ma puteti ajuta sa scap de semnu de pe mana
- 67implant silicon la sani cum sa fac: pe sub brat, pe sub sani sau pe la sfarc?
- 1Inlaturare cicatrice fata
- 3Semne de la varicela
- 0Prevenție cicatrice
- 2Zona rosie mamelon
Mai multe informații despre: cicatricile
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: