Semne cicatrici adanci post-acneice
Buna ziua!
Problema mea este urmatoarea:
Inca de la o varsta frageda m-am confruntat cu acneea: perioada tipic adolescentina, cand, datorita pubertatii, pe suprafata tenului apar nedoritele cosuri. Neavand in acel moment cunostinte suficiente despre ingrijirea corecta a pielii / machiaj, respectiv demachiere corecta, am incercat sa ascund micile imperfectiuni cu diverse cosmetice, ajungand sa creez o situatie critica pentru mine insami. Porii imi erau blocati, iar afectiunea se "instalase" sub piele. Astfel, am consultat un medic detmatolog, am urmat atat tratament local cat si tratament cu laser IPL, in urma caruia am ramas cu cicatrici adanci, total inestetice, care nu pot fi mascate nici cu ajutorul machiajului. Timp de ani de zile am incercat diverse remedii, insa fara efectul dorit. Am apelat ulterior la sedinte de Jet Peel, dermabraziune, laser LED, dar nu am observat imbunatatiri vizibile.
Mentionez ca sunt la varsta la care aspectul fizic conteaza. Nu numai din punct de vedere social, cat si pentru propriul psihic. As fi interesata de recomandari cu privire la solutionarea cicatricilor pe care le-am dobandit involuntar, insa as prefera sa exclud tratamentele laser.
Va multumesc anticipat!
Problema mea este urmatoarea:
Inca de la o varsta frageda m-am confruntat cu acneea: perioada tipic adolescentina, cand, datorita pubertatii, pe suprafata tenului apar nedoritele cosuri. Neavand in acel moment cunostinte suficiente despre ingrijirea corecta a pielii / machiaj, respectiv demachiere corecta, am incercat sa ascund micile imperfectiuni cu diverse cosmetice, ajungand sa creez o situatie critica pentru mine insami. Porii imi erau blocati, iar afectiunea se "instalase" sub piele. Astfel, am consultat un medic detmatolog, am urmat atat tratament local cat si tratament cu laser IPL, in urma caruia am ramas cu cicatrici adanci, total inestetice, care nu pot fi mascate nici cu ajutorul machiajului. Timp de ani de zile am incercat diverse remedii, insa fara efectul dorit. Am apelat ulterior la sedinte de Jet Peel, dermabraziune, laser LED, dar nu am observat imbunatatiri vizibile.
Mentionez ca sunt la varsta la care aspectul fizic conteaza. Nu numai din punct de vedere social, cat si pentru propriul psihic. As fi interesata de recomandari cu privire la solutionarea cicatricilor pe care le-am dobandit involuntar, insa as prefera sa exclud tratamentele laser.
Va multumesc anticipat!
1 comentarii
Puteti apela la peeling cu TCA de profunzime cel putin medie, cel mai bine profund in combinatie cu injectari de fillere si mezoterapie cu acid hialuronic si aminoacizi in cicatrici.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6cicatrici depigmentate
- 2Tratamentul cicatricilor lasate de acneea severa
- 10cicatrici lasate de varsat de vant
- 4tratament cu laser efecte secundare
- 1Bioptron. Acnee. Cicatrici
- 4urme lasate de cosuri
- 1cicatrice cheloida la copil
- 0Injectii cu cortizon pentr tratarea cictricilor
- 1cicatrice pe fata
- 1Cum pot elimina sau macar diminua doua cicatrici hipertrofice?
- 4arsura la mana ma puteti ajuta sa scap de semnu de pe mana
- 2cicatrice zona poplitee
- 67implant silicon la sani cum sa fac: pe sub brat, pe sub sani sau pe la sfarc?
- 0Semn cicatrice deasupra buzei superioare
- 1Cicatrici post acnee
- 1Gropita cicatrice operatie
- 0ce crema cicatrizanta pot folosi?
- 1Pete pe piept si spate
- 1Cicatrice/gaura ramasa in urma scabiei
Mai multe informații despre: cicatricile
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: