cicatrici depigmentate
Am ramas cu cicatrici depigmentate la nivelul gatului si fruntii in urma unor eruptii provocate de stafilococul auriu si as dori sa intreb daca exista vreo metoda de repigmentare a lor. Mentionez ca nu sunt cicatrici cheloide. Multumesc mult de tot.
6 comentarii
Cel mai indicat in cazul tau este sa faci peeling chimic. Repigmentarea cicatricilor nu este posibila prin tratamente uzuale.
Am citit de existenta unui aparat cu lumina intens pulsata folosit pentru stimularea producerii de melanina. Metoda e folosita cu succes in afara si m-ar interesa daca se gaseste si la noi in tara un astfel de aparat.
Am mai gasit informatii si despre terapia cu laser (cu o anumita lungime de unda) dar se pare ca e mai dureroasa decat prima varianta.
De ce caut alta varianta si nu incerc peelingul? Pentru ca n-am inteles modul in care poate stimula producerea melaninei. Mi-e foarte greu sa adun de una singura informatii, cu parere de rau va spun ca medicii la care am fost pana acum nu m-au ajutat.
Va multumesc oricum pentru timpul acordat.
http://www.topdocs.com/display_procedure.php?id=relume
Am mai gasit informatii si despre terapia cu laser (cu o anumita lungime de unda) dar se pare ca e mai dureroasa decat prima varianta.
De ce caut alta varianta si nu incerc peelingul? Pentru ca n-am inteles modul in care poate stimula producerea melaninei. Mi-e foarte greu sa adun de una singura informatii, cu parere de rau va spun ca medicii la care am fost pana acum nu m-au ajutat.
Va multumesc oricum pentru timpul acordat.
http://www.topdocs.com/display_procedure.php?id=relume
Informatiile pe care le ai sunt corecte. Nu cunosc daca la noi in tara se gaseste varianta cu ReLume, eu una n-am auzit.
Peelingul te poate ajuta nu prin stimularea productiei de melanina in cicatrici ci prin diminuarea si " stergerea" lor in momentul in care se elimina straturile superficiale ale pielii (acesta fiind principiul metodei). Obiectivul tau trebuie sa fie, in opinia mea, disparitia cicatricilor si nu repigmentarea lor, prima varianta fiind cea mai la indemana si cu rezultate foarte bune dupa peeling. Incearca deci sa mai cantaresti variantele si sa o alegi pe cea mai potrivita.
Peelingul te poate ajuta nu prin stimularea productiei de melanina in cicatrici ci prin diminuarea si " stergerea" lor in momentul in care se elimina straturile superficiale ale pielii (acesta fiind principiul metodei). Obiectivul tau trebuie sa fie, in opinia mea, disparitia cicatricilor si nu repigmentarea lor, prima varianta fiind cea mai la indemana si cu rezultate foarte bune dupa peeling. Incearca deci sa mai cantaresti variantele si sa o alegi pe cea mai potrivita.
Multumesc mult pentru raspuns.
Ar fi prea mult daca v-as mai cere o informatie? Ce este mai indicat in cazul meu un peeling chimic sau o dermoabraziune? Puteti sa-mi recomandati un medic sau o clinica in Timisoara?
O zi buna va doresc.
Ar fi prea mult daca v-as mai cere o informatie? Ce este mai indicat in cazul meu un peeling chimic sau o dermoabraziune? Puteti sa-mi recomandati un medic sau o clinica in Timisoara?
O zi buna va doresc.
Pentru peelig puteti apela in Timisoara la d-na dr. Teodora Petrescu, Str. Budai Deleanu Nr.12, tel 0256452311.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5am foarte multe semne pe spate.. melanom?
- 2Help... cicatrici urate???!!!
- 5Cicatrice modificata
- 3am si eu o problema
- 1cicatrice cheloida la copil
- 0Injectii cu cortizon pentr tratarea cictricilor
- 0cicatrici pe fata de la arsura chimica
- 1Cum pot elimina sau macar diminua doua cicatrici hipertrofice?
- 2cicatrice zona poplitee
- 1Cicatrici mari post-acneice
- 0Semn cicatrice deasupra buzei superioare
- 7Semne acnee
- 3cicatrice hipercroma
- 1Inlaturare cicatrice fata
- 1Cicatrici post acnee
- 1Cicatrice operație chirurgicală
- 1Cicatrice chiar deasupra buricului
- 3Cicatrice sau piele umflata, inesttetica, pareri, sfaturi
- 2Zona rosie mamelon
Mai multe informații despre: cicatricile