urme lasate de cosuri
Buna, am urme usoare lasate de cosuri. Ce crema as putea folosi pentru ca acestea sa dispara, sa se regenereze pielea in acele zone? Multumesc!
4 comentarii
Nu prea se regenereaza pielea in urma acneei.. Cu cremele nu poti face mare lucru insa peelingul chimic ajuta foarte mult.
Pai avand in vedere ca ai spus urme usoare, eu as spune sa dai cu o crema hidratanta dar sa nu fie prea grasa, care sa hraneasca pielea si in timp o sa dispara. Sa nu te duci repede la peeling chimic pt ca pai in primul rand e chimic si cateva saptamani ar trebui sa stai in casa sa te decojesti iar dupa sa stii ca exista posibilitatea sa-ti apara efecte adverse de la peeling. Asa ca mai bine incearca cu o crema hidratanta, niste masti de fata naturale sau mergi la o farmacie si intreaba ce au ei mai bun pe acolo.
Am fost la farmacie si am cerut crema pentru urme lasate de cosuri, deja folosesc crema de cateva saptamani si au inceput sa se vada rezultatele..abia se mai vad urmele.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4acnee cu semne.. exista tratamente cu laser care pot face sa dispara aceste semne?
- 8boli de piele: mancarimi intense si cicatrici
- 5hiperpigmentare cicatrice
- 3Muscatura caine - cicatrice ?
- 10cicatrici lasate de varsat de vant
- 1cicatrice pe fata
- 2cum dispar semnele de la cosuri?
- 0cicatrici pe fata de la arsura chimica
- 1Cum pot elimina sau macar diminua doua cicatrici hipertrofice?
- 4arsura la mana ma puteti ajuta sa scap de semnu de pe mana
- 2cicatrice zona poplitee
- 67implant silicon la sani cum sa fac: pe sub brat, pe sub sani sau pe la sfarc?
- 1Semne cicatrici adanci post-acneice
- 1Inlaturare cicatrice fata
- 1Am o cicatrice ciudata
- 1Cicatrice operație chirurgicală
- 0ce crema cicatrizanta pot folosi?
- 0Cicatrice alba
Mai multe informații despre: cicatricile
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: