urme lasate de cosuri
Buna, am urme usoare lasate de cosuri. Ce crema as putea folosi pentru ca acestea sa dispara, sa se regenereze pielea in acele zone? Multumesc!
4 comentarii
Nu prea se regenereaza pielea in urma acneei.. Cu cremele nu poti face mare lucru insa peelingul chimic ajuta foarte mult.
Pai avand in vedere ca ai spus urme usoare, eu as spune sa dai cu o crema hidratanta dar sa nu fie prea grasa, care sa hraneasca pielea si in timp o sa dispara. Sa nu te duci repede la peeling chimic pt ca pai in primul rand e chimic si cateva saptamani ar trebui sa stai in casa sa te decojesti iar dupa sa stii ca exista posibilitatea sa-ti apara efecte adverse de la peeling. Asa ca mai bine incearca cu o crema hidratanta, niste masti de fata naturale sau mergi la o farmacie si intreaba ce au ei mai bun pe acolo.
Am fost la farmacie si am cerut crema pentru urme lasate de cosuri, deja folosesc crema de cateva saptamani si au inceput sa se vada rezultatele..abia se mai vad urmele.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Cicatrici provocate de arsuri
- 7cum pot scapa de semnele de la acnee?
- 4acnee cu semne.. exista tratamente cu laser care pot face sa dispara aceste semne?
- 3am si eu o problema
- 8cicatrice post-acneice
- 5hiperpigmentare cicatrice
- 1Cicatrizant puternic pentru rana
- 11In urma operatiei de sani, am ramas cu cicatrici
- 2cicatrice zona poplitee
- 3Cicatricile mă complexează
- 1Problema cicatrice postacneice
- 1Medicament recomandat pentru tratarea cicatricilor dupa operatie?
- 1cicatricile si sarcina
- 0Cicatrici problema
- 0O cicatrice iremediabila?
- 0reparare cicatrice
- 0Neurinom
- 1Cicatrice chiar deasupra buricului
- 0Cum pot elimina aceste cicatrici
Mai multe informații despre: cicatricile
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: