Injectii cu cortizon pentr tratarea cictricilor
Buna seara! Acum 7 luni am facut o operatie estetica de ridicare a sanilor si am ramas cu niste cicatrici destul de urate. Unele s-au vindect si se vindeca frumos insa cele de sub san s-au transformat in cicatrici chleoide. De la operatie tot folosesc creme gen Contractube, Mederma, Cimeosil plus tratamente naturiste insa nu este nicio schimbare. Mai deranjant este ca uneori incep sa ma manance foarte tare si nu pot sa ma scarpin pt ca inca sunt si dureroase.
Au trecut 7 luni si inca nu pot purta sutien pt ca ma deranjeaza din cauza cicatricilor. Medicul care m-a operat mi-a spus sa revin dupa ce trece un an de la operatie si daca nu se amelioreaza imi va face niste injectii cu cortizon.Nu am cerut prea multe detalii pt ca eram sigura ca o sa treaca dar asta a fost acum 4 luni si ele sunt la fel. Ce parere aveti despre aceste injectii cu cortizon utilizate in astfel de scopuri.Sunt costisitoare, au efecte negative? Va multumesc !
Au trecut 7 luni si inca nu pot purta sutien pt ca ma deranjeaza din cauza cicatricilor. Medicul care m-a operat mi-a spus sa revin dupa ce trece un an de la operatie si daca nu se amelioreaza imi va face niste injectii cu cortizon.Nu am cerut prea multe detalii pt ca eram sigura ca o sa treaca dar asta a fost acum 4 luni si ele sunt la fel. Ce parere aveti despre aceste injectii cu cortizon utilizate in astfel de scopuri.Sunt costisitoare, au efecte negative? Va multumesc !
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3am si eu o problema
- 3semne de la bube
- 9vaccin bcg
- 1Bioptron. Acnee. Cicatrici
- 11In urma operatiei de sani, am ramas cu cicatrici
- 1cicatrice cheloida la copil
- 0cicatrici pe fata de la arsura chimica
- 4arsura la mana ma puteti ajuta sa scap de semnu de pe mana
- 2cicatrice zona poplitee
- 67implant silicon la sani cum sa fac: pe sub brat, pe sub sani sau pe la sfarc?
- 2problema gamba
- 1Semne cicatrici adanci post-acneice
- 1cicatricile si sarcina
- 1Cicatrici post acnee
- 3Semne de la varicela
- 0Neurinom
- 0ce crema cicatrizanta pot folosi?
- 1Pete pe piept si spate
- 0Prevenție cicatrice
Mai multe informații despre: cicatricile
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: