Ceva nu e in regula
Buna seara Am 41 de ani si urma cu trei saptamani am avut o durere in piept nu puteam sa vorbesc si sa inghit. Am mers la cardiolog si mi a zis ca nu am nimic am luat metoprolol, mydocalm, flamexin, si teotard.(mentionez ca si tusesc sec ). Mi a trecut aproape tot dar am mers la un control si mi a zis sa iauin continuare carvedilol 125 si sa fac niste analize. La analize ldl. 164 si cele xe tiroida anti tpo. 34, 53 pentru care nu e nevoie de tratament( din spusele endocrinologului )in rest nu mare lucru. Acum iau carvedilol si au reaparut simptomele :stare de rau la caldura, durere in piept, tuse seaca, lipsa de aer., emotie puternica in piept. Cam ce poate fi, si ce pot face???? Pot sa iau dinou metoprolol + etc sau sa iau mai departe carvediliol????? Multumesc frumos !!
3 comentarii
Posibil somatizari de anxietate. Faceti orientativ un test de anxietate pe net si mergeti sa va vada un psihiatru.
E posibil, sunt o fire mai sensibola da nu inteleg de ce cu metoprolol mi am revenit iar cu acest varvedilol nu ma simt bine!! Stie cineva care e explicatia si daca pot sa reiau metoprololul??? Multumesc
Bua ziua,
De o luna de zie, medicul cardiolog mi-a schimbat tratamentul, iar de atunci tensiunea mea este foarte mica iar eu sunt ca o leguma. E posibil sa am tensiunea 89/83 si puls 40 ? Mentionez ca tensiunea este luata cu un aparat propiu, de brat si mereu imi da valori asa mici. Alteori nu pot sa imi iaau tenssiunea, imi da eroare, Am mai incercat si cu alte aparate ale vecinilor- la fel. Vineri am chemat salvarea si am avut 100/80. Obosesc din 5 pasi. Am 57 de ani si am probleme cardiace. In prezent iau Bixebra 5 mg dimineata si seara, Nebilet- 5 mg dimineata, Micardis 5 mg dimineata si seara, diurex si furosemid dar nu urinez dupa ele deca fff putin. ssimtrom.
Multuesc. Urmeaza sa plec in urmattoarele zile la un spital la Timisoara, daca mai rezist.
De o luna de zie, medicul cardiolog mi-a schimbat tratamentul, iar de atunci tensiunea mea este foarte mica iar eu sunt ca o leguma. E posibil sa am tensiunea 89/83 si puls 40 ? Mentionez ca tensiunea este luata cu un aparat propiu, de brat si mereu imi da valori asa mici. Alteori nu pot sa imi iaau tenssiunea, imi da eroare, Am mai incercat si cu alte aparate ale vecinilor- la fel. Vineri am chemat salvarea si am avut 100/80. Obosesc din 5 pasi. Am 57 de ani si am probleme cardiace. In prezent iau Bixebra 5 mg dimineata si seara, Nebilet- 5 mg dimineata, Micardis 5 mg dimineata si seara, diurex si furosemid dar nu urinez dupa ele deca fff putin. ssimtrom.
Multuesc. Urmeaza sa plec in urmattoarele zile la un spital la Timisoara, daca mai rezist.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 23durere in piept si in gat
- 7dureri in piept in partea dreapta
- 8reflux esofagian sau ceva la plamani
- 3durere in piept, oboseala, transpiratie, anemie
- 1Fumat, durere piept
- 1durere in piept
- 1Durere in piept si senzatie de sufocare
- 6Electrocardiograma eronata?
- 1Dureri in piept la miscarea capului
- 1Efecte PREDNISON
- 7Dureri puternice in piept
- 3Durere in piept... dureri care persista ca perioada si peste o ora
- 1Presiune in piept, lipsa de aer, durere in zona sanului si a mainii stangi
- 8Nu pot sa inghit
- 3Disconfort in zona pieptului, dureri cand misc capul si stari de confuzie (16 ani)
- 2Dureri în capul pieptului
- 5Direri in piept ciudate
- 4Durere sub stern accentuată cand stau întinsă pe spate
- 1Probleme de respiratie si dureri in piept.
Mai multe informații despre: Durerea in piept
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: