Dureri in piept

28-07-2017
alexia84
Nu este medic/terapeut
alexia84
Buna ziua! Am de ceva timp dureri punctuale in piept. Se simte ca și cum oasele pieptului ar durea. Daca ating anumite puncte doare foarte tare. Nu am palpitatii sau alte probleme dar doare si la inspiratie adanca. Doare mai mult in partea dreapta si se simte ca și cum acolo as avea ceva greu, parca atârnă ceva.EKG si Eco au ieșit normale. Am avut o perioadă mari probleme gastrointestinale. Un soi de reflux esofagian. Acum in schimb in urma unui tratament este bine. Este posibil sa nu fie ceva cardiologie ci ceva gastrointestinal? La plamani am facut raze si a iesit totul bine. Iarna mai răcesc și de obicei fac bronsite. Durerile sunt oarecum in zona bronhiilor. Poate fi o inflamatie in acea zona? Va rog sa ma îndrumați ce analize ar mai trebui sa fac pentru ca nu mai stiu încotro să mă îndrept.. totodată ma doare spatele in zona vertebrelor 2-5. Poate veni si de acolo?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Durerea cardiacă - de ce, când și cum apare?
  • Afecțiuni ce dau dureri în piept
  • Cum recunoști angina pectorală și de ce apare această durere
  • De ce apar durerile în piept în angină?
  • Durerile în piept - sunt dureri de inimă sau nu? (cum faci diferența)
  • Angio-computer tomografia ar putea fi cel mai bun prim pas în investigarea durerilor în piept
  • Scorul de calciu arterial coronarian prezice evenimentele cardiovasculare adverse majore în durerea toracică
  •