presiune in cosul pieptului
Buna ziua,
De cateva zile am ca un fel de presiune in cosulpieptului, mai precis in spatele sternului, dar nu e durere ci doar asa o apasare, o presiune. Pt. ca tocmai am pierdut o prietena acum cateva luni din cauza unei probleme la inima acuma sunt speriata de moarte.
Aceasta apasare a inceput odata cu inceperea menstruatiei si eu m-am gandit ca poate sa fie lipsa de calciu sau dereglari hormonale mari. Alte simptome nu am. Sper sa ma puteti ajuta si va multumesc anticipat.
O zi buna tuturor.
De cateva zile am ca un fel de presiune in cosulpieptului, mai precis in spatele sternului, dar nu e durere ci doar asa o apasare, o presiune. Pt. ca tocmai am pierdut o prietena acum cateva luni din cauza unei probleme la inima acuma sunt speriata de moarte.
Aceasta apasare a inceput odata cu inceperea menstruatiei si eu m-am gandit ca poate sa fie lipsa de calciu sau dereglari hormonale mari. Alte simptome nu am. Sper sa ma puteti ajuta si va multumesc anticipat.
O zi buna tuturor.
4 comentarii
Nu va cunosc varsta si eventualii factori de risc pe care i-ati avea pentru o boala cardiaca. Daca sunteti tanara si problemele pe care le mentionati au aparut dupa acest eveniment nefericit care evident va macina, va puteti gandi mai degraba la anxietate.
Am 23 de ani. Aceste simptome au aparut acum 4 zile. Nici eu nu cred ca sunt probleme cardiace. Cred totusi ca este vorba de anxietate deoarece presiunea a disparut imediat dupa ce am luat un extraveral. Dvs. ce parere aveti?
Am 23 de ani. Aceste simptome au aparut acum 4 zile. Nici eu nu cred ca sunt probleme cardiace. Cred totusi ca este vorba de anxietate deoarece presiunea a disparut imediat dupa ce am luat un extraveral. Dvs. ce parere aveti?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11trombocite prea multe
- 17dureri in regiunea sternului
- 3durere in piept la 21 de ani
- 5Expectorez sputa +dureri in piept
- 5dureri atipice, stare de ameteala, in stare de repaus.. incolo sa o mai iau?
- 1dureri in piept, 18 ani
- 4dureri in piept
- 2Dureri Spate + Partea inferioara a pieptului
- 5Rezultat IRM coloana cervicala
- 1Apasare in piept si junghi care il simt ca o pulsatie
- 0Semne atac de cord?
- 1Durere in zona sternului
- 0Durere ascutita in piept partea dreapta
- 8Ce cauze posibile pot fi pentru o durere in partea stanga a pieptului, in zona inimii?
- 0Bicuspida aortica
- 0Bronșită acuta și durere im piept
- 0Durere in piept și bronșită acuta
- 8Dureri toracale. Preinfarct/infarct sau simple contracții ale mușchilor
- 5Inima? durere ]n piept când alerg
Mai multe informații despre: Durerea in piept
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: