Durere plămâni când inspiri adânc și palpitații

10-02-2019
Davidddd
Nu este medic/terapeut
Davidddd
Buna ziua eu 20 de ani și am o problema... acum o luna am fost diagnosticat de la urgente cu pneumopatie acută... am luat antibiotic și mi a trecut. dar după ma supara și inima. aveam bătăi rapide ale inimi, mici intelaturi, am fost la un medic general și mi a dat aspacardin, extravalerianic, selezium, vitamax... a spus ca nu am vitamine și de asta am tahicardia sinusală. am terminat vitaminele și au inceput iar problemele. când inspir ma dor plămâni, când ma aplec ma doar in piept și inima bate cu putere, tușesc destul de des. am uneori palpitații. gen îmi bate inima in tot corpul. dar ce ma supara este ca ma doare in piept, când ma încordeze... când tușesc, când ma aplec și nu stiu ce sa fac. mai am și tremurături ale mâini uneori, îmi transpira, uneori mi se zbat Mușchii din tot corpul. va rog sa îmi Spune-ți ce sa fac. cu inima mi au spus ca am doar tahicardie sinusală... și atacuri de panica
3 comentarii
0
10-02-2019, ora 23:47
Davidddd
Nu este medic/terapeut
Davidddd
De menționat.70kg, 1:80 înălțimea...tensiunea buna
La spitalul județean Ploiești nu ma găsit cu tahicardie sinusală... mi a facut și Ecocardiografie la inima și nu mi a găsit nimic
Am facut și spirometrie și a spus ca este ok respirația mea
0
10-02-2019, ora 23:48
Davidddd
Nu este medic/terapeut
Davidddd
Am fost eu după la Mediurg și acolo ma găsit cu Tahicardie sinusală
0
20-02-2019, ora 22:50
Marian101010
Nu este medic/terapeut
Marian101010
Davidd am aceeasi problema... ai aflat ceva?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Durerea cardiacă - de ce, când și cum apare?
  • Afecțiuni ce dau dureri în piept
  • Cum recunoști angina pectorală și de ce apare această durere
  • De ce apar durerile în piept în angină?
  • Durerile în piept - sunt dureri de inimă sau nu? (cum faci diferența)
  • Angio-computer tomografia ar putea fi cel mai bun prim pas în investigarea durerilor în piept
  • Scorul de calciu arterial coronarian prezice evenimentele cardiovasculare adverse majore în durerea toracică
  •