Cebrium recomandat de medic.Sunt multi aminoacizi.E sigur?

06-04-2023
Verno
Nu este medic/terapeut
Verno
Ce părere aveți de Cebrium pentru concentrare și memorie?Am probleme grave cu asta.Mi l-a recomandat doctorul.A zis ca sunt aminoacizi adică hrana pentru creier și el recomanda suplimente cu aminoacizi ptr creier și îmbunătățirea funcțiilor cerebrale.Ar mai fi ori Cebrium ori ceva cu citicolina plus 1 planta.Din astea sa aleg Eu cum sunt ipohondru înnăscut ma gândesc sa nu îmi facă rău ținând cont ca fac tratament deja ptr schizofrenie si tulburare obsesiv compulsiva cu Rispolept, Prozac, Anxiar, puțin Rivotril și lamotrigina.Trec printr-o perioada mai proasta și de asta iau acum multe medicamente și chiar și 2 benzo.
Am înțeles de la dr.ca Cebrium este hrana pentru creier sau cealaltă cu citicolina la fel hrana pt creier și nu ar face rău să interacționeze de ex.Iar plantele din al doilea sunt certificate și înregistrate.Acum voi ce ați face?L-ati lu?Eu fiecare tratament nou pe care îl iau sau fiecare pastila din cauza ipohondriei și anxietății mi-e frica sa îl iau sa nu interacționeze cu tratamentul psihiatric sau sa nu îmi facă rău în general.
Cebrium ar fi bun?Dar Cerebleu?Sunt sigure?Sigur nu fac rău?Dau sunt doar frici iraționale și extreme ale mele?
Va mulțumesc!
4 comentarii
2
06-04-2023, ora 16:21
C.S.D.
Nu este medic/terapeut
C.S.D.
Mie mi l-a recomandat medicul de familie așa că l-am cumpărat. Psihiatrul spune să nu dau atâția bani pe el că nu face nimic dar nu mi-a interzis să-l iau pe motiv că ar interacționa cu alte substanțe.
2
06-04-2023, ora 16:42
C.S.D.
Nu este medic/terapeut
C.S.D.
Am zile când nu observ nicio îmbunătățire, în altele parcă simt mai multă energie (bănuiesc că datorită taurinei), mai mult calm (triptofan) și pielea mai strălucitoare ca după un tratament bun (lisină și toate celelalte :))
Cam așa se traduce experiența mea cu Cebrium.
2
06-04-2023, ora 18:43
NNN7
Nu este medic/terapeut
NNN7
Cerebleu iau eu de o săptămână.Inca nu simt nici o îmbunătățire, dar la mine cam nimic nu și face efectul pe simptome negative și probleme cognitive, inclusiv antidepresive.Te țin la curent dacă voi simți vreo îmbunătățire în materie de energie, putere de concentrare etc.
1
29-08-2024, ora 14:10
OM-U
Nu este medic/terapeut
OM-U
Buna, incearca si neuro optimizer- il recomand
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul