Ce se intampla?
Buna ziua. Va rog putin ajutor. Sunt panicat rau.
Eu si prietena mea am facut sex protejați (cu prezervativ) si am ejaculare in interior. Cand am scos, totul era ok, am verificat si prezervativul(nu era spart, găurit, etc). Prietena mea mi-a zis ca a avut o scurgere albă, lipicioasa, dar am presupus că este de la ea.
Totul s-a întâmplat pe 28 noiembire. Ciclul este unul neregulat(in noiembire a venit pe 19), acum trebuie sa ii vina luni, pe 17 decembrie, dar ceea ce ma sperie pe mine este ca de pe 8 spune că are dureri de burta ca la ciclu si o dor sânii. Oare este normal? Trebuie sa imi fac griji pentru ceva neașteptat, cum ar fi o sarcina?
Eu si prietena mea am facut sex protejați (cu prezervativ) si am ejaculare in interior. Cand am scos, totul era ok, am verificat si prezervativul(nu era spart, găurit, etc). Prietena mea mi-a zis ca a avut o scurgere albă, lipicioasa, dar am presupus că este de la ea.
Totul s-a întâmplat pe 28 noiembire. Ciclul este unul neregulat(in noiembire a venit pe 19), acum trebuie sa ii vina luni, pe 17 decembrie, dar ceea ce ma sperie pe mine este ca de pe 8 spune că are dureri de burta ca la ciclu si o dor sânii. Oare este normal? Trebuie sa imi fac griji pentru ceva neașteptat, cum ar fi o sarcina?
2 comentarii
Daca ati folosit prezervativ, nu a ramas insarcinata. Faceti un test de sarcina sa va linistiti.
Scurgerea normala a prietenei trebuie sa fie alba transparenta. Daca are alte scurgeri (abundente, mirositoare) ar trebui sa mearga la ginecolog. Poate fi o infectie.
Scurgerea normala a prietenei trebuie sa fie alba transparenta. Daca are alte scurgeri (abundente, mirositoare) ar trebui sa mearga la ginecolog. Poate fi o infectie.
clara_p si durerile de burta si sani de la ce sa fie? Am dat vina pe mensturatie pentru ca se apropie, dar totusi cu 10 zile inainte? Normal aceste dureri menstruale apareau cu 1-2 zile maxim inainte.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Am nevoie de un sfat..urgent!!!
- 8mi-a intarziat menstruatia, testul de sarcina negativ! Se poate sa se fi inselat testul?
- 3insarcinata sau nu?
- 5pot ramane insarcinata, , ,.
- 8poate fi sarcina extrauterina???
- 4sunt insarcinata?
- 8pot fi insarcinata? raspundeti-mi urgent
- 3sunt insarcinata?
- 5Se poate sa ramai gravida desi esti virgina?
- 4Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns!!!
- 6menstruatie peste sarcina sau (posibil) o sarcina?
- 0Prima pastila din blister uitata...sunt insarcinata?
- 3sanse de a fi insarcinata
- 1motive de ingrijorare sau nu ? este sau nu gravida ? va rog frumos sa ma ajutati
- 2se poate sa ramai insarcinata fara penetrare?
- 0E posibil sa fiu gravida?
- 14Poate fi sarcina?sau imi fac griji degeaba?
- 4Ajutor! Sunt insarcinata?
- 0Sunt gravida? ajutati ma
- 0Am ramas insarcinata?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: