Ce se intampla?

Buna ziua. Va rog putin ajutor. Sunt panicat rau.
Eu si prietena mea am facut sex protejați (cu prezervativ) si am ejaculare in interior. Cand am scos, totul era ok, am verificat si prezervativul(nu era spart, găurit, etc). Prietena mea mi-a zis ca a avut o scurgere albă, lipicioasa, dar am presupus că este de la ea.
Totul s-a întâmplat pe 28 noiembire. Ciclul este unul neregulat(in noiembire a venit pe 19), acum trebuie sa ii vina luni, pe 17 decembrie, dar ceea ce ma sperie pe mine este ca de pe 8 spune că are dureri de burta ca la ciclu si o dor sânii. Oare este normal? Trebuie sa imi fac griji pentru ceva neașteptat, cum ar fi o sarcina?
Eu si prietena mea am facut sex protejați (cu prezervativ) si am ejaculare in interior. Cand am scos, totul era ok, am verificat si prezervativul(nu era spart, găurit, etc). Prietena mea mi-a zis ca a avut o scurgere albă, lipicioasa, dar am presupus că este de la ea.
Totul s-a întâmplat pe 28 noiembire. Ciclul este unul neregulat(in noiembire a venit pe 19), acum trebuie sa ii vina luni, pe 17 decembrie, dar ceea ce ma sperie pe mine este ca de pe 8 spune că are dureri de burta ca la ciclu si o dor sânii. Oare este normal? Trebuie sa imi fac griji pentru ceva neașteptat, cum ar fi o sarcina?
2 comentarii

Daca ati folosit prezervativ, nu a ramas insarcinata. Faceti un test de sarcina sa va linistiti.
Scurgerea normala a prietenei trebuie sa fie alba transparenta. Daca are alte scurgeri (abundente, mirositoare) ar trebui sa mearga la ginecolog. Poate fi o infectie.
Scurgerea normala a prietenei trebuie sa fie alba transparenta. Daca are alte scurgeri (abundente, mirositoare) ar trebui sa mearga la ginecolog. Poate fi o infectie.

clara_p si durerile de burta si sani de la ce sa fie? Am dat vina pe mensturatie pentru ca se apropie, dar totusi cu 10 zile inainte? Normal aceste dureri menstruale apareau cu 1-2 zile maxim inainte.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6doresc un raspuns va rog cat puteti de repede: e insarcinata?
- 2mi-e teama de sarcina
- 8Sarcina?
- 9posibil gravida am nevoie de un sfat bun va rog
- 5sunt insarcinata?
- 3As putea sa fiu insarcinata? sau care sunt motivele pentru care am doar asa putina menstruatie?
- 4Risc de sarcina la 6 zile dupa prima zi de menstruatie?
- 4As putea fi insarcinata?
- 7exista vreun risc?
- 4E posibil sa fi ramas insarcinata? Sau pilula inca isi face efectul?
- 0posibilitate sarcina
- 1Insarcinata, sau nu ?
- 0posibila sarcina?
- 4Posibila sarcina - ajutor
- 3insarcinata sau nu? am nevoie de voi heeelp!
- 0Anticonceptionale Artizia si Eficef
- 1Sarcinaaaa????
- 1Să repet testul? Vă rog, caut un răspuns!
- 3Fără menstruație poți rămâne?
- 2Am sânii măriți, crampe abdominale si greata de la mirosul unor alimente
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: