ce sa fie? o durere in anus...
am 48 ani de vreo 8 luni mia aparut o durere in partea de jos la anus
durerea nu este de proporti mari dar suparatoare pentru ca persista si este stabila uneori doare mai putin dar niciodata exagerat se amplifica atunci cind stau mult timp pe scaun chiar si intins pe spate in pat nu am scaune cu singe.Asta nu inseamna ca nam avut scaune cu singe dar foarte rar si intodeauna dupa fecale acoperea fecalele dar nu eramestecat de culoare normala si doar o data nu se repeta decit poate iar la 3 luni dar durerea persista si am senzatia ca tre sa merg des la baie dar e doar senzatie. cemi recomandati? sau de stiti careva ceva despre simtomele mele sa fie oare cancer?
durerea nu este de proporti mari dar suparatoare pentru ca persista si este stabila uneori doare mai putin dar niciodata exagerat se amplifica atunci cind stau mult timp pe scaun chiar si intins pe spate in pat nu am scaune cu singe.Asta nu inseamna ca nam avut scaune cu singe dar foarte rar si intodeauna dupa fecale acoperea fecalele dar nu eramestecat de culoare normala si doar o data nu se repeta decit poate iar la 3 luni dar durerea persista si am senzatia ca tre sa merg des la baie dar e doar senzatie. cemi recomandati? sau de stiti careva ceva despre simtomele mele sa fie oare cancer?
3 comentarii
Cel mai probabil e vorba de hemoroizi interni.Ca tratament ar merge clasicul hemorzon.Incearca sa eviti constipatia. Riscu e de tomboza hemoroidala.Hemoroidu e un soi de varice (ca alea de la picioare) plin cu singe si cind singele ala se intareste (coaguleaza) teia o durere cam ca la nastere.E bai atunci fiindca e rost de cutit.
Nu cred sa fie cancer, dar asa pe nv nu se poate exclude.Cel mai bine mergi la un chirurg care iti va baga un deget in . hmmm... anus si va pune diagnosticul corect.
Nu cred sa fie cancer, dar asa pe nv nu se poate exclude.Cel mai bine mergi la un chirurg care iti va baga un deget in . hmmm... anus si va pune diagnosticul corect.
multuesc pentru sfat am programat o colonoscopie dar este doar pe 25 ianuarie lucrez in strainatate si e greu de ajuns la medic pentru analize doar cu programare
dar iti multumesc orium vin de sarbatori in tara si atuni voi consulta si un chirurg
dar iti multumesc orium vin de sarbatori in tara si atuni voi consulta si un chirurg
Buna ziua
si eu am o problema asemanatoare.Am 47 ani.Acum vreo trei luni ma durut intr-o noapte fara nici un motiv, anusul timp de vreo 10-15 minute(durere intensa) dupa care durerea a disparut si trei luni nu am avut nici o problema.
Azinoapte, am patit la fel.Pe la ora 2 am simtit o durere chiar la anus.Este o durere aproape insuportabila care in primele minute e mai suportabila si apoi devine aproape insuportabila.Tine vreo 15 min dupa care dispare.Azinoapte a durat ceva mai mult(vreo 30 min si a fost in doua reprize).
Mentionez ca nu apare sange sau alceva care sa fie diferit sau sa indice ceva.Nu asociez cu nimic(mancare, stat in fund sau in picioare etc).
Multumesc
si eu am o problema asemanatoare.Am 47 ani.Acum vreo trei luni ma durut intr-o noapte fara nici un motiv, anusul timp de vreo 10-15 minute(durere intensa) dupa care durerea a disparut si trei luni nu am avut nici o problema.
Azinoapte, am patit la fel.Pe la ora 2 am simtit o durere chiar la anus.Este o durere aproape insuportabila care in primele minute e mai suportabila si apoi devine aproape insuportabila.Tine vreo 15 min dupa care dispare.Azinoapte a durat ceva mai mult(vreo 30 min si a fost in doua reprize).
Mentionez ca nu apare sange sau alceva care sa fie diferit sau sa indice ceva.Nu asociez cu nimic(mancare, stat in fund sau in picioare etc).
Multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3cosuri pe fund
- 6In zona anusului...
- 3Astept o soutie!!
- 4Mancarime la anus si vagin
- 6umflatura in zona anala
- 3durere in anus
- 3dureri si arsuri anale!
- 13Uretrita nespecifica?
- 4Aparitie in zona anala
- 5zgomote intestinale si dureri ale rectului
- 18Umflatura tare anus de marimea unui bob de mazare!
- 5eman miros urit de vreo 2 ani
- 6Anus vinat la copil de 4 ani
- 0durere la urinare, durere anus, durere testicol drept
- 2miros neplacut de la anus + transpiratie si sensibilitate
- 3durere in zona anala
- 4Hemoroid sau Tumoare?
- 0Help! Am nevoie de un sfat! De la Medici gastroenterolog
Mai multe informații despre: Anusul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: