Durere in anus
Buna ziua
si eu am o problema.Am 47 ani.Acum vreo trei luni ma durut intr-o noapte fara nici un motiv anusul timp de vreo 10-15 minute(durere intensa) dupa care durerea a disparut si trei luni nu am avut nici o problema.
A aparut iar acum doua luni(deci la o luna dupa prima)si sa manifestat la fel:durere destul de mare(10-15 min) dupa care a trecut.
Azinoapte, am patit la fel.Pe la ora 2 am simtit o durere la anus.Este o durere aproape insuportabila care in primele minute e mai suportabila si apoi devine aproape insuportabila.Tine vreo 15 min dupa care dispare.Azinoapte a durat ceva mai mult(vreo 30 min si a fost in doua reprize).
Mentionez ca nu apare sange sau alceva care sa fie diferit sau sa indice ceva.Nu asociez cu nimic(mancare, stat in fund sau in picioare etc).
Multumesc
si eu am o problema.Am 47 ani.Acum vreo trei luni ma durut intr-o noapte fara nici un motiv anusul timp de vreo 10-15 minute(durere intensa) dupa care durerea a disparut si trei luni nu am avut nici o problema.
A aparut iar acum doua luni(deci la o luna dupa prima)si sa manifestat la fel:durere destul de mare(10-15 min) dupa care a trecut.
Azinoapte, am patit la fel.Pe la ora 2 am simtit o durere la anus.Este o durere aproape insuportabila care in primele minute e mai suportabila si apoi devine aproape insuportabila.Tine vreo 15 min dupa care dispare.Azinoapte a durat ceva mai mult(vreo 30 min si a fost in doua reprize).
Mentionez ca nu apare sange sau alceva care sa fie diferit sau sa indice ceva.Nu asociez cu nimic(mancare, stat in fund sau in picioare etc).
Multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Fisura Cocis
- 10codiloame gigante operate cu electrocauterizator
- 8mancarimi deranjante si piele inrosita la nivelul anusului
- 6mancarime la anus
- 6umflatura in zona anala
- 4Aparitie in zona anala
- 3bube langa orificiul anal si vagin
- 3ce sa fie? o durere in anus...
- 5eman miros urit de vreo 2 ani
- 64rezultat RMN
- 2dureri de testicule, anus si usturime penis
- 10hemoroid
- 11scurgerea unui lichid incolor din canalul penisului, mancarimi in zona ausului
- 0durere la urinare, durere anus, durere testicol drept
- 2Problema: mi-a iesit ceva pe anus
- 3Iritatie langa anus
- 2Durere anala
- 2Posibil ceva boală de piele?!
Mai multe informații despre: Anusul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: