Durere in anus

Buna ziua
si eu am o problema.Am 47 ani.Acum vreo trei luni ma durut intr-o noapte fara nici un motiv anusul timp de vreo 10-15 minute(durere intensa) dupa care durerea a disparut si trei luni nu am avut nici o problema.
A aparut iar acum doua luni(deci la o luna dupa prima)si sa manifestat la fel:durere destul de mare(10-15 min) dupa care a trecut.
Azinoapte, am patit la fel.Pe la ora 2 am simtit o durere la anus.Este o durere aproape insuportabila care in primele minute e mai suportabila si apoi devine aproape insuportabila.Tine vreo 15 min dupa care dispare.Azinoapte a durat ceva mai mult(vreo 30 min si a fost in doua reprize).
Mentionez ca nu apare sange sau alceva care sa fie diferit sau sa indice ceva.Nu asociez cu nimic(mancare, stat in fund sau in picioare etc).
Multumesc
si eu am o problema.Am 47 ani.Acum vreo trei luni ma durut intr-o noapte fara nici un motiv anusul timp de vreo 10-15 minute(durere intensa) dupa care durerea a disparut si trei luni nu am avut nici o problema.
A aparut iar acum doua luni(deci la o luna dupa prima)si sa manifestat la fel:durere destul de mare(10-15 min) dupa care a trecut.
Azinoapte, am patit la fel.Pe la ora 2 am simtit o durere la anus.Este o durere aproape insuportabila care in primele minute e mai suportabila si apoi devine aproape insuportabila.Tine vreo 15 min dupa care dispare.Azinoapte a durat ceva mai mult(vreo 30 min si a fost in doua reprize).
Mentionez ca nu apare sange sau alceva care sa fie diferit sau sa indice ceva.Nu asociez cu nimic(mancare, stat in fund sau in picioare etc).
Multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3senzatie de jena intre scrot si anus
- 6Umflatura moale in anus
- 6prurit anal de cativa ani, de care nu mai scap
- 9furunc de la patru ani
- 15Un fel de furuncul in zona anusului
- 13Uretrita nespecifica?
- 7bubite in zona anala
- 17o problema mai ciudata
- 3bube langa orificiul anal si vagin
- 3ce sa fie? o durere in anus...
- 64rezultat RMN
- 2dureri de testicule, anus si usturime penis
- 3Dureri in zona anus-prostata, sunt diagnosticat cu adenom de prostata in 2008
- 2niste bilute de carne sa zic asa in zona anusului
- 1Un fel de buba, o umflatura langa anus
- 3mancarime foarte persistenta anus
- 0durere la urinare, durere anus, durere testicol drept
- 1scurgeri anale
- 1Sufar de Anism. Se trateaza in Romania?
- 1Durere anală la copil mic
Mai multe informații despre: Anusul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: