Hemoroid sau Tumoare?
Buna!
Sunt nou pe acest site, si nu prea stiu cum functioneaza, insa as dori sa va adresez o intrebare in speranta ca cineva imi v-a raspunde si imi va oferi un raspuns inainte sa ajung la un medic, deoarece imi e putin rusine sa merg la medic pentru asa ceva.
De cateva saptamani, mi-a aparut la iesirea din anus, o mica bubita, am si poze, dar nu stiu sa le postez, care nu e absolut deloc dureroasa, sau nimic altceva sa ofere incomoditate, insa ma sperie pentru ca nu stiu daca este hemoroid extern sau o problema mult mai grava.
Aceasta arata cat o un bob de piper, iar imediat dupa ce fac lipsa mare, aceasta creste in dimensiune(nu mult), ca si cum s-ar umfla, si in 10-15 minute se desumfla din nou si ramane la forma initiala.
Ceea ce ma sperie este ca se simte un miros usor neplacut daca ating zona, chiar daca igiena este cat se poate de ok in acea zona, si nu se observa pe lenjerie scurgeri de puroi sau orice de acest gen.
De ieri am inceput sa pun Dixiproct, deoarece am zis ca o fi un hemoroid extern.
Insa imi e frica sa nu fie o tumoare, sa fie cancer, sau orice afectiune mai grava.
Va rog, spuneti-mi ce ar trebui sa fac, deoarece sunt destul de speriat pentru ca nu stiu ce ar putea sa fie.
Pot oferi si o imagine daca este cazul.
Va multumesc din suflet!
P.S. Precizez ca am doar 23 de ani.
Sunt nou pe acest site, si nu prea stiu cum functioneaza, insa as dori sa va adresez o intrebare in speranta ca cineva imi v-a raspunde si imi va oferi un raspuns inainte sa ajung la un medic, deoarece imi e putin rusine sa merg la medic pentru asa ceva.
De cateva saptamani, mi-a aparut la iesirea din anus, o mica bubita, am si poze, dar nu stiu sa le postez, care nu e absolut deloc dureroasa, sau nimic altceva sa ofere incomoditate, insa ma sperie pentru ca nu stiu daca este hemoroid extern sau o problema mult mai grava.
Aceasta arata cat o un bob de piper, iar imediat dupa ce fac lipsa mare, aceasta creste in dimensiune(nu mult), ca si cum s-ar umfla, si in 10-15 minute se desumfla din nou si ramane la forma initiala.
Ceea ce ma sperie este ca se simte un miros usor neplacut daca ating zona, chiar daca igiena este cat se poate de ok in acea zona, si nu se observa pe lenjerie scurgeri de puroi sau orice de acest gen.
De ieri am inceput sa pun Dixiproct, deoarece am zis ca o fi un hemoroid extern.
Insa imi e frica sa nu fie o tumoare, sa fie cancer, sau orice afectiune mai grava.
Va rog, spuneti-mi ce ar trebui sa fac, deoarece sunt destul de speriat pentru ca nu stiu ce ar putea sa fie.
Pot oferi si o imagine daca este cazul.
Va multumesc din suflet!
P.S. Precizez ca am doar 23 de ani.
4 comentarii
ALIN orice medic de specialitate nu se poate pronunta decat dupa un consult vizual si anumite controale specifice, sa stii ca sunt multe afectiuni care seamana dar sunt total opuse ca tratament asa ca cel mai sigur este sa astepti controlul si pe urma sa faci un tratament adegvat.
Va multumesc pentru raspuns, insa pentru un consult, la ce fel de medic ar trebui sa merg?
Voi dori sa merg la o clinica privata, insa nu stiu in ce s-ar incadra aceasta anomalie.
Si voi trece peste rusinea care o am, sperand ca in acest fel nu se va ajunge la ceva mai grav, desi nu ma incomodeaza sub nici o forma aceasta bubita, sau cum s-o numi.
Voi dori sa merg la o clinica privata, insa nu stiu in ce s-ar incadra aceasta anomalie.
Si voi trece peste rusinea care o am, sperand ca in acest fel nu se va ajunge la ceva mai grav, desi nu ma incomodeaza sub nici o forma aceasta bubita, sau cum s-o numi.
Sa stii ca majoritatea medicilor de la stat au si cabinete la privat, mergi unde crezi tu ca i-ti permiti sa stii ca si la privat se sta la usa destul chiar daca platesti nota la final care este si de 2-3 ori mai mare decat la stat.Intai mergi la medicul de familie si te va indruma el unde sa mergi si ce iti trebuie, si fara rusine pt ca sunt medici si nu are de ce sa iti fie rusine sa stai dezbracat la control este anatomie.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3cosuri pe fund
- 2excrescenta la nivel anus
- 3Hemoroizi, fisuri anale sau cancer?
- 2hemoroizi diagnosticati gresit
- 3Cat de grav este, mai ales daca ar fi HPV? Poate sa fie cancer?
- 3tratare hemoroizi interni
- 9Analize peste analize fara efect- Durere hipocondru drept, ameteli, hemoroizi interni
- 3Scaun cu sange, hemoroizi si dureri intestinale
- 2hemoroizi
- 6am un hemoroid exten de 6 luni. Nu ma doare dar, ma deranjeaza...
- 0hemoroizi fisuri anale-au ca urmare iesirea unor bilute cat un purece din anus??
- 2miros neplacut de la anus + transpiratie si sensibilitate
- 0Hemoroizi si scurgere
- 8probleme hemoroizi
- 3Sangerari anale
- 2Hemoroizi?
- 1Exista totuși o metoda de tratament cu anumite alifii pentru hemoroizi.
- 2Bășică cu sânge pe anus
- 2Posibil ceva boală de piele?!
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: