mancarime la anus

salutare
de vreo 2 saptamani ma mananca teribil anusul. igiena mi-o fac si mi-o faceam foarte strict si in plus acum mi-am aplicat si bepanthen care ma calmeaza doar cat e prezent. a mai trecut cineva prin asa ceva?
de vreo 2 saptamani ma mananca teribil anusul. igiena mi-o fac si mi-o faceam foarte strict si in plus acum mi-am aplicat si bepanthen care ma calmeaza doar cat e prezent. a mai trecut cineva prin asa ceva?
6 comentarii

Posibil sa aveti o ciuperca sau hemoroizi externi. Consultati un dermatolog.

Mancarimi la anus (mai ales noaptea)pot sa apara si cand aveti oxiuri.Ati observat prezenta acestora la scaun?

multumesc pentru raspunsuri. hemoroizi am avut si stiu cum se manifesta, plus ca mi-am examinat zona in oglinda si pare ok. Oxiuri nu am vazut la scaun si nici nu prea stiu cum arata. Ce pot sa mai zic (nu stiu cat de adevarat e) este ca la 2 scaune (nu consecutive) am vazut pe vasul toaletei o dara rosie, dar nu mai mult.

mancarimile mai pot fi cauzate si in urma unor administrari de medicamente, antibiotice!!ati luat vreun medicament inainte de aparitia mancarimilor?pt oxiuri faceti un examen coproparazitologic!!repetati-l la 7 zile de 3 ori consecutiv!!multa sanatate!!

DAA ! am luat 10 zile Augmentin SR 1 la 8 ore. Pentru ca am avut o bacterie in mine (leptospira) care a trebuit sa moara. Si exact dupa cura m-a apucat.
multumesc
multumesc

Buna ziua am si eu o interbare am o mancarime langa anus de 3 ani si jumatate.Am fost la medic mi s-a luat din acel loc analiza, si ma-m dat cu pimfacurt crema dar dupa 2 saptamani a aparut din nou mancarimea.am fost la medic acum 2 ani va rog frumos sa ma ajuta-ti daca se poate cu un sfat sau tratament.Va multumesc

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2rana la iesirea din anus
- 2mancarime anala
- 3dureri si arsuri anale!
- 4Aparitie in zona anala
- 13O problema in zona anala
- 5eman miros urit de vreo 2 ani
- 3mancarimea in zona intima
- 5Pruit genital si anal
- 10hemoroid
- 1Mancarimi si usturimi in zona genitala
- 1Un fel de buba, o umflatura langa anus
- 0mancarime anala, stare de rau
- 9Usturime la defecatie
- 4Hemoroid sau Tumoare?
- 3Mancarime anala
- 1Mancarimi in zona anala
- 1Sufar de Anism. Se trateaza in Romania?
- 2Mâncărimi în zona anusului
- 2Mancarimi anale
- 1Mancarime anala si nazala
Mai multe informații despre: Anusul Mancarimile anale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: