In zona anusului...
Nu stiu exact cum sa formulez intrebarea, dar mi-au aparut niste "protuberante"..sau nu stiu cum le pot numi altfel, in zona anusului, inca nu ma deranjeaza, dar nu stiu ce sunt si de ce au aparut.
6 comentarii
Desigur ca daca nu le vad nu pot spune exact ce sunt aceste protuberante, dar presupun ca sunt hemoroizi. Trebuie sa va prezentati la un consult chirurgical pt a se confirma diagnosticul de boala hemoroidala si a se prescrie un tratament.
Si in acest caz ce ar trebui facut. Nu inteleg de ce au aparut. Am probleme cu digestia, dar...
Eu am postat supozitia de "vegetatii veneriene" pentru a intelege ca pot fi mai multe variante de diagnostic si a te determina sa consulti un medic!
referitor la kzul de mai inainte...acum ceva timp am inceput sa am mancarimi in jurul anusului care se extind in sus, pielea este f rosie mereu iar daca e sa ma scarpin zona se umezeste iar ziua urmatoare se formeaza un fel de coaja subtire kre o indepartez la fel knd am mancarimi...iar de curand, am observat ca mi s-a crapat pielea langa anus si mi-a curs ff putin sange.ce as putea face?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9dureri anale de vreo saptamana
- 2excrescenta la nivel anus
- 6prurit anal de cativa ani, de care nu mai scap
- 2mi-a aparut in zona rectului, un fel de excrescenta, in crestere
- 8mancarimi deranjante si piele inrosita la nivelul anusului
- 5basicuta la anus
- 4Aparitie in zona anala
- 11umflatura cu puroi la noada fundului
- 0dureri in zona anusului
- 4Hemoroid sau Tumoare?
- 6Furunc cos buba anus