In zona anusului...

Nu stiu exact cum sa formulez intrebarea, dar mi-au aparut niste "protuberante"..sau nu stiu cum le pot numi altfel, in zona anusului, inca nu ma deranjeaza, dar nu stiu ce sunt si de ce au aparut.
6 comentarii

Desigur ca daca nu le vad nu pot spune exact ce sunt aceste protuberante, dar presupun ca sunt hemoroizi. Trebuie sa va prezentati la un consult chirurgical pt a se confirma diagnosticul de boala hemoroidala si a se prescrie un tratament.

Si in acest caz ce ar trebui facut. Nu inteleg de ce au aparut. Am probleme cu digestia, dar...

Eu am postat supozitia de "vegetatii veneriene" pentru a intelege ca pot fi mai multe variante de diagnostic si a te determina sa consulti un medic!

referitor la kzul de mai inainte...acum ceva timp am inceput sa am mancarimi in jurul anusului care se extind in sus, pielea este f rosie mereu iar daca e sa ma scarpin zona se umezeste iar ziua urmatoare se formeaza un fel de coaja subtire kre o indepartez la fel knd am mancarimi...iar de curand, am observat ca mi s-a crapat pielea langa anus si mi-a curs ff putin sange.ce as putea face?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Astept o soutie!!
- 2mi-a aparut in zona rectului, un fel de excrescenta, in crestere
- 4Mancarime la anus si vagin
- 2am o umflatura la anus
- 5sange, apoi cheag sange in scaun si umflatura mica la anus
- 6recidiva tumora
- 11umflatura cu puroi la noada fundului
- 8Tubul digestiv iritat, gastrita, durere de stomac
- 1mancarimi in jurul anusului
- 7cos cu secretie, miros intre fese
- 0durere la urinare, durere anus, durere testicol drept
- 6Furunc cos buba anus
- 0Ganglion intre scrot si anus ?
- 0Help! Am nevoie de un sfat! De la Medici gastroenterolog
- 1Constipatie - umflatura mare care apoi s a retras
- 3Umflatura externa in zona anusului
- 1Umflatura pe anus
- 1Formațiune in interiorul colonului. Poate fi un hemoroid intern?
- 2Posibil ceva boală de piele?!
Mai multe informații despre: Anusul umflatura in zona anusului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: