mancarime anala, dureri stomac
buna! de 2 sptamani am mancarimi in zona anala atat afara cat si inauntru, fara vreo iritatie, insa, dupa defactie, mancarimea aceasta suparatoare este mai intensa, am facut coproculura si nici un rezultat, totul este ok, mi s_a dat un tratament pe baza de unguent cu tetraciclina hidrocortizon dar mancarimea nu a cedat, am avut dureri in jurul buricului, ameteli, temperatura putina, noaptea, mentionez ca am colon iritabil, gastrita duodenala si BRGE; ce poate fi? am intemes ca oxiuri nu se vad in copro, sau poate fi vorba de hemoroizi ? cu toate ca nu am sangerari, va multumesc, astept raspuns
2 comentarii
In cazul dumneavoastra consider ca ar fi nevoie de o colonoscopie. Poate fi vorba despre hemoroizi. Aceasta investigatie va lamuri problema.
Cu stima:
dr Petre Muresan
Cu stima:
dr Petre Muresan
va multumesc pentru raspuns ! am fost la ginecolog deoarece incepuse pruritul spre zona genitala si mi s_a spus ca am vulvovaginita micotica, spunanadu_mi ca am candida...deci aceasta poate da si mancarimile anale ? la mine sistemul imunitar este terminat, din cauza gastritei duodenale, manacrea mea este foarte limitata, fructe si legume crude sunt excluse, presupun ca de aici aparand si aceasta ciuperca
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8mancarimi deranjante si piele inrosita la nivelul anusului
- 3Care ar putea fi cauza unei dureri stomacale la un copil?
- 4Dureri de stomac dupa ce mananc alimente cu multa ceapa, usturoi
- 3dureri groaznice de stomac
- 7bubite in zona anala
- 13O problema in zona anala
- 6Am o intrebare despre nevoia de a manca multa paine
- 64rezultat RMN
- 4Tantum poate provoca iritatie gastrica?
- 0Mancarimi in zona anusului
- 3Dureri in zona anus-prostata, sunt diagnosticat cu adenom de prostata in 2008
- 6dureri stomac si in partea dreapta, scaune foarte moi
- 1scurgeri anale
- 1Durere puternica de stomac mai sus puţin de buric
- 6Furunc cos buba anus
- 1Greturi frecvente urmate de dureri de stomac
- 2Probleme cu stomacul.
- 6Dureri de stomac
- 8Buba in zona anusului !
- 2Dureri de stomac dupa defecatie
Mai multe informații despre: Anusul durerea de stomac
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: