as putea fi insarcinata ?
Buna seara ! Am si eu o nelamurire si v-as ruga sa ma ajutati.
Pe 14 ianuarie mi-a venit menstruatia(mentionez ca in decembrie mi-a venit pe 18) deci nu am un ciclu regulat.
Iar pe 18 ianuarie s-a terminat menstruatia. A doua zi 19 ianuarie amm avut un contact neprotejat cu iubitul meu, iar la 14 ore dupa contact am luat pastila de a doua zi, Escapelle. Nu am avut nici o problema pana azi, la 6 zile dupa ce am luat pastila. Am o scurgere maronie. Si stiu ca apar niste sangerari de la pastila, dar sunt ingrijorata.
Credeti ca exista posibilitatea de a fi insarcinata ? Va multumesc anticipat
Pe 14 ianuarie mi-a venit menstruatia(mentionez ca in decembrie mi-a venit pe 18) deci nu am un ciclu regulat.
Iar pe 18 ianuarie s-a terminat menstruatia. A doua zi 19 ianuarie amm avut un contact neprotejat cu iubitul meu, iar la 14 ore dupa contact am luat pastila de a doua zi, Escapelle. Nu am avut nici o problema pana azi, la 6 zile dupa ce am luat pastila. Am o scurgere maronie. Si stiu ca apar niste sangerari de la pastila, dar sunt ingrijorata.
Credeti ca exista posibilitatea de a fi insarcinata ? Va multumesc anticipat
5 comentarii
Nu este vorba de sarcină, nici gând... Scurgerea este reacţia pe care o are organismul dupa pastila de a doua zi.
Multumesc frumos ! Deci sa inteleg ca si menstruatia in sine imi va intarzia ?
Intelege ca menstruatia ta o sa fie dereglata in lunile urmatoare si mai mult ca sigur nu va veni la timp.
6 luni va dura pana cand menstruatia se va regla in urma pilulei de a doua zi. Intre timp vei avea scurgeri maronii, sangerari, menstruatia o sa intarzie chiar si doua saptamani ori va veni mai devreme decat trebuie.
Nu mai spun ca ai luat aiurea pilula, nu aveai nevoie de ea in ziua a 4'a a ciclului menstrual, nu aveai cum sa ramai insarcinata in urma acelui contact sexual.
Informeaza-te despre ovulatie, ciclu menstrual, etc si nu mai lua pilula de a doua zi imediat dupa ori inainte de data menstruatiei.
6 luni va dura pana cand menstruatia se va regla in urma pilulei de a doua zi. Intre timp vei avea scurgeri maronii, sangerari, menstruatia o sa intarzie chiar si doua saptamani ori va veni mai devreme decat trebuie.
Nu mai spun ca ai luat aiurea pilula, nu aveai nevoie de ea in ziua a 4'a a ciclului menstrual, nu aveai cum sa ramai insarcinata in urma acelui contact sexual.
Informeaza-te despre ovulatie, ciclu menstrual, etc si nu mai lua pilula de a doua zi imediat dupa ori inainte de data menstruatiei.
Dereglările hormonale se pot remedia mai rapid prin tratamente cu plante. -*
(*modificat de admin)
(*modificat de admin)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2e posibil sa fiu insarcinata?
- 3am o relatie de aproape un an in care am folosit tot timpul metoda coit intrerupt
- 4sunt gravida?
- 10Pot sa raman?
- 5risc de sarcina?
- 9sub semnul intrebarii!!
- 1insarcinata fara penetrare?
- 0Sunt gravida?
- 3o fii bb, n-o fii?
- 7A fi sau a nu fi sarcina?
- 1Dereglare hormonala sau posibila sarcina
- 0insarcinata?sau o problema mai grava?
- 2sunt sanse sa fiu insarcinata?
- 3Lichidul preejaculator a scapat, este vreo sansa de sarcina?
- 12Intarziere sau sarcina?
- 1Posibil sarcina?
- 2Sarcina sau paranoia?
- 0Risc de sarcina?
- 1Senzatie de inflamare in partea dreapta a abdomenului
- 0Menstruatie neregulata
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? Ciclul menstrual neregulat
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: