Eeste posibila o sarcina?

19-04-2012
Rany
Nu este medic/terapeut
Rany
Luni am avut un contact sexual neprotejat in jurul orei 14:00, iar marti in jurul orei 15:00 la fel, iar marti seara pe la ora 23:00 am luat Escapelle, deci dupa 2 contacte sexuale neprotejate pot ramane insarcianata daca am luat Ecapelle dupa 34 de ore dupa ce am avut ultimul contact? Va rog sa imi raspundeti..ca nu stiu ce sa fac... :(
8 comentarii
0
20-04-2012, ora 12:10
johanna12
Nu este medic/terapeut
johanna12
Pai de la primul contact au trecut cam multe ore.Insa sper ca isi va face bine efectul.
Ai grija si incearca sa optezi pentru o protectie permanenta.Ciclul isi va intarzia pentru ca ai luat o bomba de hormoni acum.
Dupa 3 saptamani fa un test de sarcina pentru siguranta ta.
0
21-04-2012, ora 15:00
Rany
Nu este medic/terapeut
Rany
Pai marti seara am luat escapelle, iar vineri am inceput sa am niste dureri de burta si mi-a venit ciclul, imi curge destul de mult, oare mai este vreo probabilitate sa fi ramas gravida?...sau sangerarea astea este normala dupa ce am luat escapelle?
0
21-04-2012, ora 15:08
Rany
Nu este medic/terapeut
Rany
Si mai sus am gresit, am avut 34 de ore de la primul contact nu de la ultimul adica de luni pana marti iar marti am luat pastila...iar escapelle poate fi luat in primele 72 de ore...sper sa isi faca efectul.
0
22-04-2012, ora 16:52
johanna12
Nu este medic/terapeut
johanna12
Da, l-ai luat bine, am calculat eu prost.
Ciclul acela sever poate fi de la excapelle, stai linistita ca nu esti insarcinata
0
22-04-2012, ora 18:36
Rany
Nu este medic/terapeut
Rany
multumesc...
Eram asa de speriata...imi poti recomanda niste anticonceptionale...? sau trebuie sa merg la medic...? pana acum nu am mai luat dar cred ca ar cam trebui...sa nu mai fiu cu morcovul in buzunar..
0
22-04-2012, ora 18:50
johanna12
Nu este medic/terapeut
johanna12
Trebuie neaparat sa mergi la medic, o spun si o repet de cate ori este nevoie, anticonceptionalele nu sunt paracetamol sa se ia dupa ureche, sunt hormoni care uneori pot da probleme ca: obezitatea, spotting, nervozitate (la recomandarea medicului sunt normale in prima luna) dar atunci cand le iei de capul tau pot avea rele consecinte.
0
22-04-2012, ora 18:53
Rany
Nu este medic/terapeut
Rany
La un medic ginecolog? esti cumva din Suceava?
0
24-04-2012, ora 17:36
johanna12
Nu este medic/terapeut
johanna12
nu, sunt din iasi :(
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •