postinor 2-am gresit administrarea?
am avut contact sexual cu iubitul meu la ora 4 dimineata si apoi la o jumatate de ora inca un contact sexual cu ejaculare la amindoua contacte sexuale{inauntrul vaginului}.am mers si am luat postinor 2 in aceas zi la ora 15:00 prima pastila, vreau sa stiu daca am gresit ca dupa ce am luat prima pastila am avut iar contact sexual cu ejaculare inauntru vaginului crezind ca in acest timp sunt protejat?mai sunt citeva ore si trebuie sa iau si a doua pastile si nu simt nici o reactiie adversa.dupa calculele mele pt ca imi vine ciclul regulat mai sunt10 zile pina imi vine ciclul vreau sa stiu daca sunt sanse sa ramin insarcinata si daca este bine sa mai ai contact sexual ne protejat pina termini de administrat pilulelor?si nu ar trebui sa strie acest lucru si pe prospectul pastilelor, scrie doar sa se foloseasca prezervativul pina la incepereaurmatorului ciclu menstrual.
10 comentarii
am revenit sa completez comentariu de mai sus :pe prospect scrie sa te protejezi pina la urmatorul ciclu menstrual dupa ce ai administrat si a doua pilua iar eu am avut contact sexual intre cele doua pastile chiar la o jumatate de ora dupa ce am luat prima pastila.
am revenit sa completez comentariu de mai sus :pe prospect scrie sa te protejezi pina la urmatorul ciclu menstrual dupa ce ai administrat si a doua pilua iar eu am avut contact sexual intre cele doua pastile chiar la o jumatate de ora dupa ce am luat prima pastila.
deci: acea pastila nu e anticonceptional care te fereste de sarcina si poti face. sex neprotejat cand vrei.Este o metoda contraceptiva de urgenta!!si nu stiu cum te-ai mai riscat tu sa-l lasi sa ejaculeze in tine intre cele 2 pastile.Sincer nu stiu ce sa-ti spun dar cred ca trebuia sa ai mai multa grija si sa te fii protejat intre cele 2 pastile.Ce va fi...doar cu timpul vei afla..
posibil sa fi ramas posibil sa nu fii ramas.fa un test de sarcina.chiar tu ai zis k tr sa folosesti prezervativ.de ce nu vati oprit.sunt sanse de 75%sa ramai dk ai faqt treaba asta.bafta si citeste mai atent prospectul si gandestete la consecinte inainte.
am si eu o intrebare:ce sanse sunt sa fii ramas insarcinata, dupa ce in decurs de aproximativ 36 de ore am avut mai multe contacte sexuale neprotejate cu sotul meu, dupa care(nu mai tarziu de 72 ore de la primul contact) am luat prima pastila d postinor, iar la 12 ore dupa aceasta,
am luat cea de-a doua pastila???
am luat cea de-a doua pastila???
la inceputul vacantei de paste am luat postinor...in timpul vacantei, vineri, am inceput sa sangerez..putin cate putin..in unele zile mai mult..problema e ca eu si azi mai sangerez..si nu imi pot da seama..e posibil sa imi fi venit ciclul mai repede de la pastilele alea?normal ar trebui sa-mi vina pe 5 mai..dar..mi s-au umflat si sanii, ma mai doare burta din cand in cand..ma simt ca la menstruatie..
imi zice si mie cineva daca exista cv pastila care te face sa fii pe ciclu doar 2 zile?prietenul meu a citi cv intro revista...va rog sami ziceti si mie daca ati auzit si cum se numeste.
de ce nu folositi in asa cazuri escapel?e doar o pastila si mi se pare mai simplu de administrat decit sa ei alea 2
ceau!yo iti spun din experienta mea si a pretenelor mele. Cand ai luat prima pastila nu ai voie sa ai vriun act sexual nici inainte, nici dupa a 2 pastila care o iei dupa 24 de ore dupa prima. dak nu ai avut nici un sintom ii bine, nici yo nu am avut da dupa 5 zile mia venit ciclu si dr mi-a zis ca as fi ramas...simtomele difrera de la organism la organism pretenele mele una a avut hemoragie si alta stari de voma de rau, depinte. Take care fetelor, noi sa ne protejam;)
pastila se foloseste o data pe an maxim de 2 ori, asaca avati grija:)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3e nevoie de reteta pentru anticonceptionale
- 3ce contaceptive sa iau?
- 6si totusi...nu mi-a venit menstruatia...de ce?????
- 2cum iau anticonceptinalele
- 4s-a intamplat neprevazutul si am fost nevoita sa iau Postinor...
- 4oare nu-mi accepta corpul contraceptivele?
- 2Am 38 de ani, sunt inca recomandate anticonceptionalele?
- 4Anticonceptionale pt dismenoree
- 8pe ce baza se prescriu anticonceptionalele??
- 11marvelon 28
- 6dupa cat timp isi face efect milligest?
- 4Postinor 2 desi el nu a ejaculat
- 6efectele contraceptivelor dupa 3 luni de administrare
- 4am mai luat o buna perioada de timp anticonceptionale, la varsta de 17 ani la recomandarea medicului
- 4anticonceptionalele si contactul sexual
- 26Anticonceptionale luate in afara menstruatiei pt prima data!
- 11postinor - va rog din tot sufletul sa ma ajutati!
- 1insarcinata chiar daca iau anticonceptionale?
- 4dupa sex neprotejat, m-am gandit sa iau postinor 2
- 3Anticonceptionale
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor postinor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: