Ce afectiune am ?
Salutare tuturor! PE scurt am sa descriu problema cu care ma confrunt:am o durere de cap in spate cu mici pocnituri(deasupra de ceafa), o durere de nas ce prezinta mucoasa alba iar in campul vizual al ochiului stang vad linii ce se deplaseaza odata cu miscarea globului ocular.
Am fost depistat recent cu sinuzita in stare minora, am luat medicamentul dat de medicul ORL (sinupret) simpomele ameliorandu-se dar cum am terminat tratamentul au inceput iar durerile.Nu este o durere insuportabila adica sa nu pot face nimic dar este o mica jena simtita ca o greutate in zona cefei
Am 20 ani iar despre stilul meu de viata este unu corect:alinemtatie sanatoasa(fara fastfood), hidradatare doar cu apa si mult sport, analizele de sange bune, tensiunea 12 cu 7.
Care ar fi problema? O recidiva a sinuzitei, probleme oftalmologice, cu coloana sau o alta afectiune?
Am fost depistat recent cu sinuzita in stare minora, am luat medicamentul dat de medicul ORL (sinupret) simpomele ameliorandu-se dar cum am terminat tratamentul au inceput iar durerile.Nu este o durere insuportabila adica sa nu pot face nimic dar este o mica jena simtita ca o greutate in zona cefei
Am 20 ani iar despre stilul meu de viata este unu corect:alinemtatie sanatoasa(fara fastfood), hidradatare doar cu apa si mult sport, analizele de sange bune, tensiunea 12 cu 7.
Care ar fi problema? O recidiva a sinuzitei, probleme oftalmologice, cu coloana sau o alta afectiune?
2 comentarii
Va recomand sa faceti ceva investigatii sa vedeti cum stati si cu coloana.
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
Sunt putin cocosat -poate sa fie asta cauza ?
Si referitor la liniile de le am in privire sa fie o lipsa de calciu sau nevoie de ochelari
Si referitor la liniile de le am in privire sa fie o lipsa de calciu sau nevoie de ochelari
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4durere de cap
- 5colesterol mare... amorteli, ameteli, dureri de cap
- 4Durere de cap la variatii de temperatura
- 3Dureri puternice de cap, stare de frica
- 0durere de cap care nu trece
- 3De un an nu mai sunt eu... dureri de cap, amorteli, stari de panica
- 3durere puternica de cap
- 6Bolnava sau nu?
- 1dureri de cap dese
- 4dureri de cap permanente
- 6Durere de cap dreapta