Ce afectiune am ?

22-07-2018
LucianS29
Nu este medic/terapeut
LucianS29
Salutare tuturor! PE scurt am sa descriu problema cu care ma confrunt:am o durere de cap in spate cu mici pocnituri(deasupra de ceafa), o durere de nas ce prezinta mucoasa alba iar in campul vizual al ochiului stang vad linii ce se deplaseaza odata cu miscarea globului ocular.
Am fost depistat recent cu sinuzita in stare minora, am luat medicamentul dat de medicul ORL (sinupret) simpomele ameliorandu-se dar cum am terminat tratamentul au inceput iar durerile.Nu este o durere insuportabila adica sa nu pot face nimic dar este o mica jena simtita ca o greutate in zona cefei
Am 20 ani iar despre stilul meu de viata este unu corect:alinemtatie sanatoasa(fara fastfood), hidradatare doar cu apa si mult sport, analizele de sange bune, tensiunea 12 cu 7.
Care ar fi problema? O recidiva a sinuzitei, probleme oftalmologice, cu coloana sau o alta afectiune?
2 comentarii
0
23-07-2018, ora 11:50
Dr. Petre Muresan
Medicina de familie, Cluj-Napoca
Dr. Petre Muresan
Va recomand sa faceti ceva investigatii sa vedeti cum stati si cu coloana.

dr Petre Muresan
0
23-07-2018, ora 15:22
LucianS29
Nu este medic/terapeut
LucianS29
Sunt putin cocosat -poate sa fie asta cauza ?
Si referitor la liniile de le am in privire sa fie o lipsa de calciu sau nevoie de ochelari
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce apar durerile de cap (migrenele)?
  • Durerea de cap după somn
  • Dieta săracă în carbohidrați ar putea reduce migrenele
  • De ce vinul și ciocolata pot declanșa migrene?
  • Atacul migrenos protejează de fapt creierul de stresul oxidativ?
  • Durerile de cap și de spate ar putea avea un tratament comun
  • Când ar trebui să ne alarmeze durerea de cap (semne de gravitate și motive de adresare la medic)
  • Ce indicii oferă localizarea durerii de cap
  • Modalități de a trata durerea de cap fără medicamente
  •