Ce afectiune am ?
Salutare tuturor! PE scurt am sa descriu problema cu care ma confrunt:am o durere de cap in spate cu mici pocnituri(deasupra de ceafa), o durere de nas ce prezinta mucoasa alba iar in campul vizual al ochiului stang vad linii ce se deplaseaza odata cu miscarea globului ocular.
Am fost depistat recent cu sinuzita in stare minora, am luat medicamentul dat de medicul ORL (sinupret) simpomele ameliorandu-se dar cum am terminat tratamentul au inceput iar durerile.Nu este o durere insuportabila adica sa nu pot face nimic dar este o mica jena simtita ca o greutate in zona cefei
Am 20 ani iar despre stilul meu de viata este unu corect:alinemtatie sanatoasa(fara fastfood), hidradatare doar cu apa si mult sport, analizele de sange bune, tensiunea 12 cu 7.
Care ar fi problema? O recidiva a sinuzitei, probleme oftalmologice, cu coloana sau o alta afectiune?
Am fost depistat recent cu sinuzita in stare minora, am luat medicamentul dat de medicul ORL (sinupret) simpomele ameliorandu-se dar cum am terminat tratamentul au inceput iar durerile.Nu este o durere insuportabila adica sa nu pot face nimic dar este o mica jena simtita ca o greutate in zona cefei
Am 20 ani iar despre stilul meu de viata este unu corect:alinemtatie sanatoasa(fara fastfood), hidradatare doar cu apa si mult sport, analizele de sange bune, tensiunea 12 cu 7.
Care ar fi problema? O recidiva a sinuzitei, probleme oftalmologice, cu coloana sau o alta afectiune?
2 comentarii
Va recomand sa faceti ceva investigatii sa vedeti cum stati si cu coloana.
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
Sunt putin cocosat -poate sa fie asta cauza ?
Si referitor la liniile de le am in privire sa fie o lipsa de calciu sau nevoie de ochelari
Si referitor la liniile de le am in privire sa fie o lipsa de calciu sau nevoie de ochelari
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 16dureri de cap
- 11Durere de cap de origine necunoscuta, ajuta homeopatia?
- 5Dureri de cap si lipsa de concentrare
- 7sinuzita, deviatie de sept, dureri de cap, urechi infundate
- 3durere exagerata si neobisnuita de cap
- 3Durere de cap intr-un punct
- 2durere de cap de cateva zile
- 4Dureri de cap si pulsatii puternice la nivelul tamplelor.
- 9Puls in cap, intepaturi, ameteli
- 0durere cap
- 2durere de ceafa, spate si febra
- 2dureri de cap, nas si gat
- 4Dureri de cap ingrozitoare
- 1Dureri de cap 24 24
- 0hipotensiune, inrautatirea vederii, durere cap emisfera stanga
- 3Camp vizual injumatatit pentru cca 30 min si dureri de cap
- 7Dureri groaznice de cap
- 1Dureri de cap
- 1Durere groaznica de cap si maxilar
- 1Dureri de cap, varsaturi repetate, frisoane, nu mai suportam nici lumina de afara
Mai multe informații despre: Durerea de cap Cefaleea durere de cap
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: