Dureri permanente de cap
buna ziua, am 20 de ani, in urma cu 5 luni aproximativ am mers la o clinica privata unde era si neurologie pentru ca ma durea capul foarte rau, a venit o doamna care mi-a zis sa intru, pe usa scria "endocrinologie" m-a consultat, mi-a facut un ecograf la tiroida si mi-a zis sa vin sa fac niste analize, eu eram mirata, ma durea capul si am ajuns la endocrinologie, mi-a zis ca durerea de cap poate sa apara din diverse cauze.Am facut analizele si am fost diacnosticata cu hipotiroidie, TSH 5.02, T3 3.20, T4 16.8, mi-a dat euthyrox de 25 mg, caciu, magneziu, zinc, si selezin ACE, durerea de cap continua de la tample spre crestetul capului, ma doare si la spate de la ceafa in sus, cel mai mult varful capului, ma furnica crestetul capul, mai inceteaza durerea cateva zile apoi incepe din nou, cand de la tample, cand de la ceafa, cand direct crestetul capului.Am mers si la un neurolog, mi-a zis sa am grija sa nu ies afara dupa ce am facut baie pe cap, si mi-a zis ca am nevralgia arnold, nu am idee ce este aceasta, mi-a dat sa iau Alanerv, omeran si ketorolac, nu m-a durut pe timpul tratamentului apoi iar.De la ce sa fie durerea in crestetul capului si furnicaturile?un medic ma poate ajuta cu un sfat pentru ca sunt foarte speriata si nici neurologul nu m-a putut calma, sa fie cumva de la glanda durerile ???????Va multumesc frumos, o zi buna !
5 comentarii
Problema poate fi coloana vertebrala cervicala. Aceste dureri se pot trata cu rezultate foarte bune prin mezoterapie homeopata. Cu stima si respect :
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
Va multumesc frumos, o sa iau in considerare sfatul dumneavoastra, imi este tare frica sa nu am ceva mai grav la cap, durerea nu este permanenta si nici puternica, dar de 4 luni cand ma doare cand nu, cand imi obosesc ochii ma doare mai rau fruntea si ochii inauntru parca, tamplele, o sa merg la un control mai amanuntit.Va multumesc mult inca odata !
Cu multa placere. Astept vesti de la dumneavoastra. In masura in care va mai pot ajuta cu ceva, va stau la dispozitie.
Cu stima :
dr Petre Muresan
Cu stima :
dr Petre Muresan
o intrebare mai am:am hipotiroidie si merg sa lucrez undeva unde este foarte mult praf, credeti ca asta inrautateste boala?
Munca intr-un mediu cu atat de mult praf va influenta in rau starea dumneavoastra de sanatate in general si va face rau si tiroidei. Daca ati putea evita acest lucru ar fi foarte bine. Cu stima :
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 23 diagnostice in urma durerilor de cap
- 4durere de cap
- 4ameteli, dureri ale fruntii
- 5Fulgerari trecatoare in zona capului
- 7Dureri de cap, ameteli... zilnic
- 0Cefalee persistenta de tip tensional
- 1Dureri frecvente de cap si insomnii
- 15Dureri de cap
- 3Dureri de cap cind e ceata
- 2Sange in ureche, plus dureri de cap
- 6Durerea de cap
- 5lesin, dureri de cap si pierderea memoriei
- 0dureri frecvente de cap
- 2probleme neurologice
- 2Dureri de ceafa si vedere incetosata
- 3formatiune tumorala
- 2durere intepatoare, scursa in partea dreapta a capului
- 2Amorteli ale limbii si dureri severe de cap.
- 2Dureri de cap si coaste
- 1Oboseală, durere de cap, după cap.
Mai multe informații despre: Durerea de cap Cefaleea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: