ameteala, ma sperii repede, ma doare dupa cap
De aproape un an simt o apasare slaba la ceafa, ca si cum asa purta un fes dar numai acolo la spate.daca las prea tare capul pe spate, sa privesc vertical in sus ametesc.daca pun barba in piept simt durerea muschilor dintre omoplati.cand sunt obosit am ameteli incat chiar daca stau pe scaun simt ca pic pe o laterala.cu tensiunea arteriala stau bine12/7, 13/8.uneori cand ma simt astfel ma trec tot felul de ganduri negre(daca am o bola grava, daca o sa mai am doar putin de trait?), ma sperii imi transpira mainile si nu mai am chef de nimic, dar nici nu pot sta linistit.as vrea sa stiu daca este ceva grav si daca exista posibilitatea de a scapa de aceste simptome, de a reveni la normal?
(am facut radiografie la plamani la cap si nu am nimic)
P R O T E I N A C R E A C T I V A.. 12 mg/l (< 5)
FIBRINOGEN 4.1 (2-4)
GR. EOZINOFILE 8% (1%-4%) [FORM. LEUCOCITARA]
CALCIU 8.06 (9-11)
MAGNEZIU 1.07 (1.0-3.3)
RESTUL TOATE SUNT BUNE
~~~~SOLICIT UN AJUTOR (SFAT) CE AR PUTEA FI ?~~~~~~~~
(am facut radiografie la plamani la cap si nu am nimic)
P R O T E I N A C R E A C T I V A.. 12 mg/l (< 5)
FIBRINOGEN 4.1 (2-4)
GR. EOZINOFILE 8% (1%-4%) [FORM. LEUCOCITARA]
CALCIU 8.06 (9-11)
MAGNEZIU 1.07 (1.0-3.3)
RESTUL TOATE SUNT BUNE
~~~~SOLICIT UN AJUTOR (SFAT) CE AR PUTEA FI ?~~~~~~~~
3 comentarii
Ai calciul putin scazut si primele doua teste, care semnifica inflamatia, pozitive.Mergi cu analizele la medicul de familie si vezi unde te indruma.Eu cred ca ar trebui sa faci si un examen neurologic, si unul reumatologic.Numai bine!
cam ceva asemanator am avut si eu...am facut un RMN deoarece ma speriasem ca o sa mor si ramane fii-mea orfana. la RMN...nimic, doar o sinuzita.mi-au recomandat o radiografie la coloana si acolo am spus.EVRIKA!. ACOLO AM AFLAT CA AM..CIOCURI PE COLOANA, IN TERMENI POPULARI SI MULTE ALTE CHESTII..SCOLIOZA, SCIFOZA...dar crede-ma eu nu aveam dureri de spate decat fff rar si nicidecum insuportabile...in schimb dureri de cap, DA, ameteli, DA, si nici eu nu puteam pune barbia in piept asa usor.fa o radiografie completa a coloanei, costa pana intr-un milion(lei vechi), nu astepta s-o faci cu trimitere ca imbatranesti pana iti vine randul.insanatosire grabnica
Buna ziua am si eu o problema am avut o ca un fel de pneumonie de asta dar mi-a trecut bine am mai ramas cu oleaca de tusa si ma simt oleaca ametit asa si parca nu prea am aer imi poate spune cineva din ce cauza poate sa fie?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3analize medicale in urma unor ameteli, tiuitulor in urechi si slabirii
- 4De o luna am ambele urechi infundate
- 3care sunt simptome si riscuri - trauma sonora
- 3ameteli
- 6Cand mi se lua sange, mi se facea rau.. simteam ca o caldura in corp si ca ametesc
- 16ameteala si dureri in piept
- 7Distonie neuro vegetativa
- 7de cateva luni am inceput sa am ameteli, la inceput erau odata pe luna dar apoi s-a ajuns sa fie zil
- 4Ameteala si stare de rau
- 9Probleme in zona capului, a ochilor
- 1Ameteli dupa cazatura
- 7AMETELI SI SENSIBILITATE LA LUMINA
- 1amețeli
- 11Amețeli
- 0Neurologie sau oboseala?
- 1Tiuit in urechi urmate de ameteli
- 1ORL, Neurologie sau Oftalmologie?
- 1Durere de cap cam tot la 2, 3 zile
- 3Ureche interna - întrerupere canal semicircular posterior stânga și anterior dreapta
- 22Ameteala, Vedere incetosata, Probleme concentrare si atentie, Epuizat, Depresie, Anxietate
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: