Durere de cap continua
Bună ziua ! Am vârsta de 18 ani şi mă confrunt cu o problemă :am dureri de cap zilnice care nu cedează la niciun fel de analgezic (brufen, quarelin, aspirina, paracetamol). Am fost diagnosticata cu sindromul ovarelor polichistice in februarie, mi s-a recomandat yasmin dar din pacate nu am putut tinu tratamentul din cauza ca durerile se intensificasera si imi era imposibil sa mai fac ceva. Am sindrom hiperkinetic hipocalcemie pe care le tratez cu concor si osteocare. De asemenea, iau ginko prim forte pentru maini si picioare reci. Durerea de cap este localizata in frunte si apare cu intepaturi. Aveam si acum 2 ani dureri, dar ca acum, niciodata. Ma doare de 2 saptamani incontinuu, fara oprire. Noaptea dorm cel putin 8 ore, cate o data chiar 12 si tot sunt obosita si am cearcane. Am luat in greutate in ultima perioada si am pofta de dulce exageata. Nu consum alcool si nu fumez, beau ceaiuri si mananc fructe si legume. La analizele medicale mi-a iesit fibrinogenul 603, neutrofile 52.4 si eozinofile 0.8, ph urina 6.5. Am facut control Orl si oftalmologic, nu am probleme. La neurologie mi-a dat stresclin, nu am inceput inca tratamentul. Unde sa mai merg ?si cum pot trata durerea asta de cap? Anul acesta am examenul de bacalaureat, iar eu nu ma pot concentra sa invat deloc. Ajuta-ti-ma, va rog, cu un sfat!
6 comentarii
Ce mai mananci pe langa acele legume si fructe Roxi ? Respecti 2-3 zile complet vegetale pe saptamana ? Daca nu incearca, durerea va ceda o sa vezi !
Complet vegetale nu, doctorul de familie mi-a spus să mănânc produse lactate pentru lipsa de calciu. Credeti că ar trebui să adopt un regim vegetarian? Mai ales acum cu începerea postului :) Multumesc pentru răspuns!
Din lactate nu manca decat lapte acru si branza de vaci dar in nici un caz zilnic ! Smantana nu, lapte dulce niciodata iar branza cat mai rar, in afara posturilor mari, asa cum bine ai intuit ! :)
Calciu gasesti din belsug in semintele de susan crud (la magazinele naturiste) si in frunzele verzi (salata verde, papadie, rucola, urzici..) - de unde isi iau si vacile sau caprele ! :)
Calciu gasesti din belsug in semintele de susan crud (la magazinele naturiste) si in frunzele verzi (salata verde, papadie, rucola, urzici..) - de unde isi iau si vacile sau caprele ! :)
Dau fuguta maine la plafar pentru semintele de susan, imi surade ideea de a le manca in detrimentul produselor lactate. Credeam ca e musai sa le mananc desi nu sunt fan. Multumesc inca o data, o seara frumoasa!
Daca devii vegetariana sau si mai bine vegana vei scapa rapid de toate problemele ! Ai sangele gros ca smantana asta inseamna fibrinogenul crescut si de asta te doare si capul ! Mai ia cate o aspirina pana cand iti schimbi stilul de alimentatie ca sa elimini riscul de tromboze !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 68Dureri in piept senzatie de nod in gat, greata...
- 7Dureri fulgeratoare partea stanga a capului
- 6Sinuzita nu mai trece!
- 10dureri de cap si rinita alergica?
- 5lipsa pneumatizarii sinusurilor frontale are legatura cu durerea de cap?
- 0dureri cumplite de cap
- 11dureri de cap
- 7durere de cap, ma arde creierul mic, stare de lesin
- 4durere de cap ingrozitoare
- 6Ma doare gatul, zona artera carotida
- 1durere de cap
- 3durere de cap doar cand ma misc
- 2M-am trezit cu dureri de cap si am varsat numai alb si verde...
- 0ma doare la ceafa in partea dreapta cand intorc capul spre stanga
- 4dureri de cap de cateva luni
- 1durere de cap
- 1Durere de cap
- 1buna ziua.
- 3Dureri de cap si intepaturi de inima
- 0Durere atroce unilaterala de cap
Mai multe informații despre: Hipocalcemia Durerea de cap sindromul hiperkinetic
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: