durere cap
De cand ma stiu cele mai mari probleme de durere le am de cap, de ani de zile ma supara.Nu ma doare mereu, pe timpul verii mai rar, dar acum ca s-a racit vremea ma trezesc dimineata cu durere de cap la nivelul fruntii cu nas cu tot si ma dor si ochii(mai putin).Ma gandesc poate am o sinuzita netratata deoarece cum se raceste un pic vremea ma ia durerea...ma lasa.ma ia iar dupa un timp..iar ma lasa.As vrea sa stiu ce pastile ar trebui sa iau ca sa tratez acest fenomen.Multumesc
3 comentarii
Pai mai intii vezi ce ai.Fa o radiografie de craniu-faţă ca sa vezi cum stai cu sinusurile maxilar si frontal.De obicei daca ai sinuzita curge si nasul pe parte afectata
Buna ziua! O alternativa ar fi CT de craniu pentru a o apreciere exacta a sinusurilor si pentru examinare cerebrala; Iti mai recomand si examenul fundului de ochi al oftalmologie, neaparat consult ORL si un consult neurologic; numai bine
ma doare capul in zona fruntii, foarte rau, am o stare de voma, mi frig si tremur tot.ce imi recomandati sa iau, sau sa fac.ce tratament sa urmez?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Durere de dinti, cap si la urechea stanga
- 7masturbarea mi-a dat durere de cap, ajutor
- 1se vaita foarte tare de dureri de cap
- 2dureri de cap
- 4tot timpul imi joaca imaginea si am ameteli
- 3Diaree si durere de cap... ce sa fac?
- 6Dureri de cap de multi ani, ametesc, greata si halucinatii
- 28borelioza sau boala autoimuna?
- 4Dureri de cap, nas infundat, durere de maxilar, ochi si ureche
- 5cred ca ma confrunt cu o sinuzita am dureri de cap ameteli dureri la tample in crestetul capului
- 11senzatia de picare din picioare
- 2anxietate si dureri de cap
- 5Durere cap, intr-un singur loc
- 2Intepaturi in crestetul capului dreapta
- 6Ameteli si dureri de cap
- 2Ce boli pot da dureri de cap?
- 0Durere tampla
- 4Dureri de cap insuportabile si dese
- 3Durere de cap 5 zile
- 0Cefalee de tensiune?
Mai multe informații despre: Durerea de cap
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: