durere cap

De cand ma stiu cele mai mari probleme de durere le am de cap, de ani de zile ma supara.Nu ma doare mereu, pe timpul verii mai rar, dar acum ca s-a racit vremea ma trezesc dimineata cu durere de cap la nivelul fruntii cu nas cu tot si ma dor si ochii(mai putin).Ma gandesc poate am o sinuzita netratata deoarece cum se raceste un pic vremea ma ia durerea...ma lasa.ma ia iar dupa un timp..iar ma lasa.As vrea sa stiu ce pastile ar trebui sa iau ca sa tratez acest fenomen.Multumesc
3 comentarii

Pai mai intii vezi ce ai.Fa o radiografie de craniu-faţă ca sa vezi cum stai cu sinusurile maxilar si frontal.De obicei daca ai sinuzita curge si nasul pe parte afectata

Buna ziua! O alternativa ar fi CT de craniu pentru a o apreciere exacta a sinusurilor si pentru examinare cerebrala; Iti mai recomand si examenul fundului de ochi al oftalmologie, neaparat consult ORL si un consult neurologic; numai bine

ma doare capul in zona fruntii, foarte rau, am o stare de voma, mi frig si tremur tot.ce imi recomandati sa iau, sau sa fac.ce tratament sa urmez?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5colesterol mare... amorteli, ameteli, dureri de cap
- 16dureri de cap
- 4exoftalmie - recomandare tomografie
- 3miopie si durere de cap uneori
- 5Este posibil sa am o afectiune a glandei hipofizare?
- 4Ce afectiune am?
- 6dureri de cap care nu mi-o pot explica
- 7dureri de cap dimineata cand ma trezesc
- 3Dureri de cap cind e ceata
- 7Dureri de cap
- 0dureri frecvente de cap
- 8Cancer? sa am va rog sa ma ajutati
- 4Intepaturi intre gat si ureche
- 1Durere groaznica de cap
- 0Spasme usoare pe corp, cefalee, ameteli
- 1dureri de cap in parte stanga
- 0Durere la frunte puternică în zona sinusului frontal stâng şi la globul ocular stâng.
- 3durere de cap
- 7Dureri groaznice de cap
- 0Dureri de cap
Mai multe informații despre: Durerea de cap
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: