Caut prietenii...sufar de schizo afectiva
Buna seara sunt in cautare de prietenii, sufar de schizo afectiva..am 27 ani, locuiesc in bucuresti as vrea sa cunosc persoane noi... care vreti sa vb cu mine va astept in privat sa ne cunoastem..o seara placuta tuturor
11 comentarii
Buna ziua,
Diversificati aria dvs. de activități. Faceti-vă un abonament la sala, inscrieti-vă la cursuri in functie de domeniul dvs. de interes (limbi straine, dezvoltare personala, masaj, dans, etc.), mergeți la teatru, la cinema. In astfel de contexte, veti intalni oameni cu care veti putea lega amicitii, prietenii, veti iesi la cafenea, restaurant, club. Urmați si sedinte de consiliere psihologică. Va vor ajuta sa aveti relatii sănătoase și echilibrate si sa va înțelegeți si gestiona mai bine problemele emotionale.
Diversificati aria dvs. de activități. Faceti-vă un abonament la sala, inscrieti-vă la cursuri in functie de domeniul dvs. de interes (limbi straine, dezvoltare personala, masaj, dans, etc.), mergeți la teatru, la cinema. In astfel de contexte, veti intalni oameni cu care veti putea lega amicitii, prietenii, veti iesi la cafenea, restaurant, club. Urmați si sedinte de consiliere psihologică. Va vor ajuta sa aveti relatii sănătoase și echilibrate si sa va înțelegeți si gestiona mai bine problemele emotionale.
In Bucuresti, Cluj mai sunt asociatii, fundatii care se ocupa de activitati de socailizare, de reinsertie profesionala, psihoterapie de grup. In privat nu stiu daca va permiteti psihoterapie, nu toata lumea cu acest diagnostic, care e posibil sa aiba o indemnizatie de handicap si/ sau o pensie de boala are resurse financiare pentru asa ceva. Daca va permiteti si va permite si tratamentul cautati un club de dans, sala de sport. Mult succes!
Exact de dans ii arde unui om cu shizo-afectiva.
Persoana in cauza cauta prieteni. Eu am dat o sugestie. In asemenea context iti poti face prieteni noi. Si chiar daca ai o afectiune, trebuie sa tragi de tine pentru a iesi in lume.
Și eu sufăr de tulburare schizotipală.Am boala de nouă ani și până anul acesta am ținut ascuns din cauza stigmatizării.Lucrez sunt singură cu un copil dar cu tratament pot să o țin sub control.Dacă cunoști boala și ai norocul de un medic bun care te sfătuiește cum să-ți ajustezi tratamentul poți duce o viață normală. Odată aflată boala în societate după stigmatizare în cazul meu a apărut discreditarea la muncă.Mi s-au luat din sarcini și predate altor persoane pe motivul că ne ocupăm "noi".Bucuroși le-om duce toate!
Nu vrei sa ne cunoastem?mi.ar face mare placere sa vb...
Pe fb sunt Adriana Nechita din Baia Mare nu am poza de profil dar pe contul meu sunt cu o fetiță.În ultima poză sunt cu bluză roșie pantaloni negri și cu fetița.
Salut! Lasa mi o adresa prin care putem vorbi. In privat
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 31schizofrenie, delir mistic, halucinatii auditive si vizuale
- 19Oare se merita sa traiesti fiind schizofrenic!?
- 3schizofrenie - exista sanse de vindecare?
- 43Care este diferenta dintre anxio-depresie si schizofrenie?
- 7Diabet + Depresie=Schizofrenie?
- 6boala nasoala - schizofrenie - depresie.. urat
- 22Sunt oare bolnav de schizofrenie?
- 10as dori sfatul unui medic psihiatru
- 8frica persistenta!
- 626Posesie demonică sau schizofrenie?
- 4Despre debutul schizofreniei
- 2Am nevoie de un medic foarte bun in tratarea Schizofreniei
- 9Pensionare (schizofrenie reziduala).
- 1Schizofrenie in familie
- 2Merita sa incerc sa dau bacalaureatul și să fac facultatea de Teologie sau Biologie?
- 8Autism sau schizo?
- 89Dieta ketogenica pentru schizofrenie?
- 6Nu mai am aproape nicio bucurie
- 7Cum scap de diagnosticul de schizofrenie care mi s a pus la cererea mea?
Mai multe informații despre: Schizofrenia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: