frica persistenta!
am 34 de ani si am avut puse mai multe diagnostice de cand aveam 16 ani, ultimul, acum 10 ani era de schizofrenie.( am fost la mai multi medici, unul a zis ca am schizofrenie paranoida ca auzeam soapte)
Partea proasta acum este ca am o anxietate persistenta si mie mi se pare ca e cu motiv: mi-e frica sa nu mi se strice actele si de mers la comisie, la facut buletinul etc pentru c apresupune sa umblu cu acte.
Uneori mi-e frica si sa nu afle lumea diagnosticul meu si sa vina cu politia sa ma interneze cu forta. Stiu ca numai daca ai comportament antisocial si eu nu am dar tot mi-e frica.
iau pentru frica xanax de 0, 25. mi-a dat doctorita si rivotril dar ma agita rau si am rama s la xanax.
am incercat sa fac si psihoterapie dar mi-a luat banii degeaba. Am renuntat.
Ce sa fac s anu imi mai fie frica? Repet, mie mi se pare ca e motivata firca, poate duar putin exagerata.
Partea proasta acum este ca am o anxietate persistenta si mie mi se pare ca e cu motiv: mi-e frica sa nu mi se strice actele si de mers la comisie, la facut buletinul etc pentru c apresupune sa umblu cu acte.
Uneori mi-e frica si sa nu afle lumea diagnosticul meu si sa vina cu politia sa ma interneze cu forta. Stiu ca numai daca ai comportament antisocial si eu nu am dar tot mi-e frica.
iau pentru frica xanax de 0, 25. mi-a dat doctorita si rivotril dar ma agita rau si am rama s la xanax.
am incercat sa fac si psihoterapie dar mi-a luat banii degeaba. Am renuntat.
Ce sa fac s anu imi mai fie frica? Repet, mie mi se pare ca e motivata firca, poate duar putin exagerata.
8 comentarii
Buna seara,
Frica asta se datoreaza poate diagnostiocului in sine sau este doar o "pasa" proasta.Incercati sa vorbiti cu medicul curant, poate doar la telefon, nu sa ajungeti pina la spital, nu acum pe gerul asta, poate va mareste doza sau revizuieste medicatia per global.
Insa nu e de evitat sa iesiti zilnic, macar o plimbare de 30 minute.
Sanatate multa!
Frica asta se datoreaza poate diagnostiocului in sine sau este doar o "pasa" proasta.Incercati sa vorbiti cu medicul curant, poate doar la telefon, nu sa ajungeti pina la spital, nu acum pe gerul asta, poate va mareste doza sau revizuieste medicatia per global.
Insa nu e de evitat sa iesiti zilnic, macar o plimbare de 30 minute.
Sanatate multa!
Frica asta si anxietatea sunt date tot de schizofrenie...incearca sa le ignori, sau cere-i medicului tau un antidepresiv SSRI in plus la tratament (daca desigur sunt compatibile) si o sa iti dispara fobia.
frica continua..este sigur agorafobie...care trebuie tratata tot la un psihiatru.
incearca si nu te mai gandi ca esti schizofrenic...gandeste ca esti om normal..si ca trebuie sa tratezi aceasta frica!
curajjjjjj!
sanatate!
incearca si nu te mai gandi ca esti schizofrenic...gandeste ca esti om normal..si ca trebuie sa tratezi aceasta frica!
curajjjjjj!
sanatate!
buna, si eu am trecut prin asta dar eu locuiesc in Grecia si era in perioada dinainte de aderarea rominiei la UE, aveam si eu acea frica ca nu o sa obtin prelungirea dreptului de sedere sau de munca aici, nu am fost la medic dar am observat ca aceasta stare se declansa atunci cind stateam foarte mult la televizor sau la calculator, in momentul cind simteam ca incepe sa se declanseze faceam sport sau mergeam in vizita la prieteni si-mi trecea.ai nume grecesc esti grecoaica?
multumesc pentru mesaj, florina.
Am avut un bunic grec, de aceea mi-am ales acest pseudonim.
Numai bine!
Am avut un bunic grec, de aceea mi-am ales acest pseudonim.
Numai bine!
- buna fetele, si eu am..de le niste rude prin alianta un nume americanesc...da mai mult indragesc meeleagurile natale...la noi poti strecura mai usor camila decat tantarul; mi-am adus aminte de-o poezioara; "eu am numa 114 kile/, si de-abia ma misc, hop, hop / rad cand m-ocarasc copiii / shi ii fac de ras, hop, hop // pot s-nebuneasca altii / la comfort eu nu renunt / / Eu is Eu, nu vreu ca altii / sa muncesc pan cad in gat
sa ma esplic, era vb deo cruce ; nu de lemn sau de metal - sa nu se inteleaga gresit; despre cineva, care nu epe forum...ash
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 14de ce eu? Si cum sa scap?
- 5un caz complex: depresia, anxietate extrema, senzatie de neliniste, teama inexplicabila
- 14Anxietate sexuala
- 39Oare o sa scap vreodata? Tulburare anxioasa-depresiva
- 5Probleme legate de anxietate si atacuri de panica...va rog pareri
- 8cum sa scap de frica, anxietate?
- 4Mai poate fi anxietate?
- 7Atacuri de panica fobie anxietate?
- 4Anxietate si tulburari de ritm
- 255Ganduri de care nu pot sa scap. Ce am? Mai e cineva ca mine?
- 18Fratele meu sufera de schizofrenie
- 1daca analizele la inima sunt bune se mai poate ascunde ceva ?
- 6Anxietate si atacuri de panica sau altceva ?
- 7Ameteala non-stop
- 2Simptome ciudate si tulburari
- 1Schizofrenic nu are voie sa paraseasca orasul
- 0La ce facultăți m-ar primi daca am schizofrenie?
- 7Care e cauza schizofreniei și de ce nimeni nu a descoperito până acum?
- 4Probleme digestive posibil colon iritabil
- 3Schizofrenia duce la pierderea totală a memoriei?
Mai multe informații despre: Anxietatea Schizofrenia fobia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Fobia sociala
- Anxietatea
- Fobiile specifice
- Agorafobia
- Tulburarea de anxietate generalizata
- Tulburarea anxioasa datorata unei afectiuni medicale
- Atacurile de panica
- Schizofrenia
- Tulburare schizofreniforma
- Acrofobia - frica de înălțime