Merita sa incerc sa dau bacalaureatul și să fac facultatea de Teologie sau Biologie?

Asta în condițiile în care am schizofrenie?Mă angajează cineva sau nu am absolut nicio șansă?
Mă accepta oare la facultate daca pe adeverinta de la medicul de familie scrie că. Schizofrenie?
Mă gândeam ori la Biologie ori la Teologie(nu vreau pentru preoție )
Mai întâi să dau bacalaureatul însă am cumpărat niște sinteze bune și scumpe de învățat pentru bac la fiecare materie, bacul nu o sa fie așa greu.Ce urmează după e greu și nu știu dacă merită avand in vedere boala.
Mă accepta oare la facultate daca pe adeverinta de la medicul de familie scrie că. Schizofrenie?
Mă gândeam ori la Biologie ori la Teologie(nu vreau pentru preoție )
Mai întâi să dau bacalaureatul însă am cumpărat niște sinteze bune și scumpe de învățat pentru bac la fiecare materie, bacul nu o sa fie așa greu.Ce urmează după e greu și nu știu dacă merită avand in vedere boala.
2 comentarii

Mă mai gândeam și la Facultatea de Istorie că mă atrage și aia pe lângă cele două.

Eu te incurajez sa-ti dai bac-ul. Eu am schizofrenie si TOC si l-am dat. Am invatat si l-am luat. Bacalaureatul este faut ca sa il iei. Eu am avut niste carti pe care mi le-a dat dirigintele si am invatat dupa ele. Mi-am cumparat si niste atlase de geografie. La geografie am luat nota 8. Deci se poate. Iti doresc suces!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 38Am fost diagnosticat greşit !
- 731episod psihotic acut... rog sfatul unui psihiatru
- 5Sunt necajita ca nu pot munci
- 1schizofrenia ereditara
- 12Am oare schizofrenie?
- 81Diagnosticul pentru fiica mea este schizofrenie paranoida
- 0depresie sau schizofrenie
- 1Tulburari schizoide - apatia
- 6dementa sau schizofrenie?
- 1Leponex se da doar pacientilor cu schizofrenie?
- 5SCHIZOFRENIE NEDIFERENTIATA.. orice sfat este binevenit
- 23Schizofrenie - diagnostic gresit?
- 6referate necesare pentru pensieinvaliditate de la schizofrenie
- 18Suport grup schizofrenie
- 1Tratament in Bucuresti pentru schizofrenie / tulburare schizoafectiva
- 7Care e cauza schizofreniei și de ce nimeni nu a descoperito până acum?
- 2M-ar primi la Facultatea de Biologie sau Facultatea de Istorie daca am schizofrenie?
- 8Autism sau schizo?
- 11Dacă ai schizofrenie înseamnă că ești prost?
- 11Varul meu are schizofrenie pensie
Mai multe informații despre: Schizofrenia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: