Caut azil în cadrul unei mănăstiri pentru că nu mai vreau sa fiu o povară

31 comentarii 1 2
0
02-03-2024, ora 00:42
Arnold7
Nu este medic/terapeut
Arnold7
Ultima oara cand a postat, Anastasia se folosea de 2 nume Carogeropulis Aristia si Eleni Theutokopulis. Cu astea si-a incheiat participarea pe romedic. Bineinteles ca erau pseudonime. Numele real al Anastasiei il stiu eu si cred ca-l mai stie si Clara_p. Dar nu-l pot face public din motive evidente. E posibil ca Anastasia sa fi ajuns la manastire. Nu am de unde sti. Poate ca e prea saraca si nu are nici macar internet. Saracuta de ea, m-a ajutat cu sfaturi exact cand mi-era rau. Mi-e dor de ea. Ce de lume era pe vremuri...drT, Germont, Pulbere de stele, Robymat, Seroxat, Clara_p, clozapin(subsemnatul), Nick nu mai stiu cum etc. Era frumos in 2008-2010. Nu prea avea lumea alternativa la romedic. Se iscau niste discutii aici pe forum de toata frumusetea.

Sper ca toti care scriati atunci sunteti bine. Sper ca v-ati imbunatatit viata. Asta e cel mai important!
Adaugă un comentariu / răspuns
31 comentarii 1 2

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diagnosticul psihiatric - lipsit de valoare științifică
  • Medicamentele psihedelice ar putea fi eficiente pentru tratamentul bolilor mintale severe, sugerează o cercetare
  • Vizita la psihiatru - semne și simptome de alarmă în tulburările psihice
  • Caracteristicile genetice și trăsăturile ambilor părinți pot prezice evoluția tulburărilor de neurodezvoltare ale copiilor
  • Noi cercetări oferă perspective asupra biologiei moleculare a bolilor neuropsihiatrice
  •