Caut cu disperare un medic psihiatru in zona Braila, Galati, Tulcea

04-07-2014
darksmile
Nu este medic/terapeut
darksmile
Caut cu disperare un medic psihiatru in zona Braila, Galati, Tulcea care sa fie dispus sa se deplaseze la domiciliu pentru a-l consulta pe tatal meu.
Poate ca ceea ce cer este imposibil, dar am speranta ca undeva, exista un medic cu suflet care sa-mi ajute tatal...
4 comentarii
0
04-07-2014, ora 19:54
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Megeti la medicul de familie sa va indice cel mai apropiat medic psihiatru si apoi mergeti sa discutati direct cu el, eventual il luati cu o masina daca este necesar.
0
04-07-2014, ora 20:10
darksmile
Nu este medic/terapeut
darksmile
Cu medicul de familie am discutat. Cel mai aproape medic psihiatru nu este chiar aproape..iar in masina nu il pot urca..abia il convingem sa faca 2-3 pasi...
0
04-07-2014, ora 20:12
darksmile
Nu este medic/terapeut
darksmile
Caut un sprijin REAL!!!!
0
18-07-2014, ora 19:27
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Pe medic il luati cu masina.
Pacientul e convins sigur ca nu are nimic.
Cand ajungeti acasa il prezentati ca pe un musafir venit in vizita.
Nu tre sa stie neaparat ca e medic.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diagnosticul psihiatric - lipsit de valoare științifică
  • Medicamentele psihedelice ar putea fi eficiente pentru tratamentul bolilor mintale severe, sugerează o cercetare
  • Vizita la psihiatru - semne și simptome de alarmă în tulburările psihice
  • Caracteristicile genetice și trăsăturile ambilor părinți pot prezice evoluția tulburărilor de neurodezvoltare ale copiilor
  • Noi cercetări oferă perspective asupra biologiei moleculare a bolilor neuropsihiatrice
  •