Sfârșitul bolilor mentale
Cartea cu numele original in engleza :Sfârșitul bolilor mentale(In România cartea se găsește sub titlul Creier sănătos, Minte sanatoasa)a celui mai popular psihiatru al Americii)
ofera o noua abordare total diferita, inedita și mai nonconformista dar foarte documentata științific despre cum sa prevenim și sa vindecam bolile psihice.Si da, contrar a ceea ce zic psihiatrii obișnuiți bolile mentale se pot vindeca daca se umbla la cauza, dacă se trateaza totul holistic și se fac analize de tip tomografie SPECT și QEEG apoi se corectează deficitele și defectele cu ședințe personalizate de biofeedback, cu folosire de nutraceutice, , se reglează neurobiologic dezechilibrele din creier etc, se adopta apoi un stil de viata sanatos si personalizatdar pentru asta trebuie mai întâi sa scanezi creierul si asta se face cel mai ușor în România prin QEEG, costa vreo 2000 de lei.
E mult de spus, trebuie citita cartea Minte sanatoasa, creier sanatos(sfârșitul bolilor mentale)
Eu ma bucur.Ma bucur ca exista speranța.Daca nu va exista pentru mine poate pentru cei de pe forum dar mai ales sigur exista speranța pentru generațiile viitoare în ceea ce privește bolile psihice.
Și tot ce am scris mai sus ate acoperite științifică, repet.Cautati despre QEEG, tomografia SPECT și dr.Daniel Amen, despre neurofeedback..
Exista speranța și ma rog ca bunul Dumnezeu sa ne ajute pe toți bolnavii care se chinuie cu suferințele psihice și pe toți bolnavii în general!
ofera o noua abordare total diferita, inedita și mai nonconformista dar foarte documentata științific despre cum sa prevenim și sa vindecam bolile psihice.Si da, contrar a ceea ce zic psihiatrii obișnuiți bolile mentale se pot vindeca daca se umbla la cauza, dacă se trateaza totul holistic și se fac analize de tip tomografie SPECT și QEEG apoi se corectează deficitele și defectele cu ședințe personalizate de biofeedback, cu folosire de nutraceutice, , se reglează neurobiologic dezechilibrele din creier etc, se adopta apoi un stil de viata sanatos si personalizatdar pentru asta trebuie mai întâi sa scanezi creierul si asta se face cel mai ușor în România prin QEEG, costa vreo 2000 de lei.
E mult de spus, trebuie citita cartea Minte sanatoasa, creier sanatos(sfârșitul bolilor mentale)
Eu ma bucur.Ma bucur ca exista speranța.Daca nu va exista pentru mine poate pentru cei de pe forum dar mai ales sigur exista speranța pentru generațiile viitoare în ceea ce privește bolile psihice.
Și tot ce am scris mai sus ate acoperite științifică, repet.Cautati despre QEEG, tomografia SPECT și dr.Daniel Amen, despre neurofeedback..
Exista speranța și ma rog ca bunul Dumnezeu sa ne ajute pe toți bolnavii care se chinuie cu suferințele psihice și pe toți bolnavii în general!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Caldura si bolile psihice
- 3Bolnav psihic si tratamentul stomatolgic
- 19caut un spital - camin sau o clinica pt. bolnavi psihici
- 8Mister psihiatric - Jaroslav Hašek
- 3boala psihica?
- 4somaj si boli psihice
- 6tulburarile psihice si testul de inteligenta
- 4hipnoza ma ajuta sa trec de frica unor boli psihice?
- 4Caut cu disperare un medic psihiatru in zona Braila, Galati, Tulcea
- 6Boala psihică- nu stiu ce este
- 2Tulburari de comportament cu nuante schizofrenice
- 3Sunt nebun sau am personalitate multipla?
- 2Exista speranta/sansa sa se vindece vreo boala psihica in viitor?
- 106A devenit psihiatria un sistem ideologizat și comercializat?
- 31Caut azil în cadrul unei mănăstiri pentru că nu mai vreau sa fiu o povară
- 5Spital psihiatrie București
Mai multe informații despre: bolile psihiatrice
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: