Bolnav psihic si tratamentul stomatolgic | Forumul Medical ROmedic

Bolnav psihic si tratamentul stomatolgic

08-11-2007
stea
Nu este medic/terapeut
stea
Ce pot face cu al meu băiat care este bolnav psihic? Se refuză a fi tratat de medicul stomatolog " NU ESTE DE COMPETENŢA MEA!" Oare s-au schimbat specializările şi medicul psihiatru tratează şi dinţii? De se se face discriminare? Ce pot să-i fac săracu ţipă de durere şi avem in localitate Centru de permanenţă care a costat miliarde şi de care nu toată lumea poate beneficia. De ce nu poate beneficia şi bolnavul psihic? Nu a avut nici cea mai mică discuţie cu acest medic care il refuză a-l trata. L-am minţit de nenumărate ori, nu are sterilizate instrumentele, ăi este rău şi dacă iţi lucrează acum dantura s-ar putea să te lovească cu aparatul. Să mă ierte Dumnezeu dar numai o mamă cu un bolnav psihic ştie cum se comportă un astfel de bolnav şi că numai familia este in pericol pentru nedreptăţile ce i se fac de către membri societăţii. Daţi-mi un sfat, cum pot rezolva problema că el susţine că vra la noi la cabinet, alt cabinet este la 60 de Km de localitate. Vă mulţumesc.
Cu respect
3 comentarii
0
17-11-2007, ora 00:00
stea
Nu este medic/terapeut
stea
Am scris în speranţa că voi găsi îngăduinţa d-voastră de a-mi răspunde. ÃŽmi pare rău că trataţi problema mea ca şi unii medici dentişti ţi nu m-aţi răspuns. ÃŽMI PARE RĂU !!!!!! CREDEAM CĂ VOI FI ÃŽNŢELEASĂ. Mă bucur că mi-am rezolvat problema singură mai repede decât îmi imaginam, merg 20 de Km la o policlinică pentru a trata dantura copilului, deşi în localitate există medic, dar nu mă mai miră nimic. Bolnavi psihici nu sunt înţeleşi deşi ştiţi că ei nu sunt vinovaţi că s-au îmbolnăvit şi că este şi boala psihică o BOALĂ DESTUL DE GRAVĂ şi ar merita şi ei să fie trataşi ca nişte oameni normali. MULŢUMESC din suflet doctorei CARAŞ de la policlinica Feteşti - Ialomiţa care a avut încrederea de care aveam eu nevoie şi-mi tratează copilul. ÃŽMI PARE RĂU DE CE SE ÃŽNTÃŽMPLĂ CU BOLNAVII PSIHICI ŞI CUM SUNT TRATAŞI " EPAVE ALE SOCIETĂŢII PĂCAT!!!!!
Vă mulţumesc.
0
19-11-2007, ora 00:00
bebela***
Nu este medic/terapeut
bebela***
intr-adevar e trist ce vi se intampla.trebuie sa fiti o femei puternica sa reusiti sa va cresteti copilul...in situatia in care sunteti...nu e usor sa faci fata rautatiii si indiferentei celor din jur..
Dumnezeu sa va dea putere si sanatate sa puteti fii alaturi de copilul dv.are nevoie de dv
0
17-02-2008, ora 00:00
ee
Nu este medic/terapeut
ee
As dorii pe aceasta cale sa arat ce cred eu ca inseamna BOLNAV PSIHIC = om abuzat, traumatizat, terorizat de alti oameni in urma carora dupa caz a ramas cu diferite probleme de sanatate
In cazul meu sau intamplat urmatoarele:
-cand nu mi sa respectat dreptul de propietar pe ½ din o casa mostenire de la moartea tatalui in ‘98 nu am mai putut sa termin facultatea
-in ’03 sa descoperit o culpa medicala ce mia stricat o parte din dantura
-in ‘02-’04 am cumparat 2 masini una cu serii false si una stricata de servisul auto cu o paguba de aprox. 4000E.
In toate cazurile justitia nu a facut dreptate si dimpotriva o avocata mia furat banii de taxe, indus in eroare…, av. ---------*

Efectele acestor abuzuri si deranjului permanent al unor vecini plus multe fapte cu importanta mai mica au facut ca sa imi scada imunitatea, sa obosesc foarte repede si sa ma imbolnavesc foarte usor asfel ca din ’06 sunt incadrat in gr. de handic. neuropsihic

(*modificat de admin)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul