este posibil sa raman insarcinata daca intrerup anticonceptionalele o zi?
fetelor am si eu o intrebare va rog mult. astazi ar trebui sa incep o noua folie de antinconceptionale yazmin dar as vrea sa le intrup timp de o luna. este posibil sa raman insarcinata daca le intrerup si cu o zi inainte am avut contact sexual sau am fost protejata ?
5 comentarii
Esti protejata daca contactul l-ai avut in cele 7 zile de pauza dintre folii..
Am si eu o intrebare, am inceput sa iau Yaz din a doua zi de ciclu, adica de martea trecuta. De cand incep sa-si faca efectul ? Multumesc!
Anticonceptionalele daca le iei din prima zi de menstruatie te protejaza inca de atunci; daca le iei din oricare alta zi, a doua in cazul tau, esti protejata abia dupa ce inghiti 7 pastile. Deci la 4 ore minim dupa ce ai inghitit a 7-a pastila esti protejata.
Va rog frumos sa ma ajutati... Am 17 jumatate si folosesc pilulele Yaz de 2 saptamani si 4 zile, la sfatul medicului ginecolog, bineinteles...Am inceput sa beau aceste pilule in prima zi de mentruatie. Problema e ca menstruatia nu a mai incetat de atunci... In prima sapatama am avut dureri groaznice de burta, dar acum s-au mai ameliorat. Tin sa precizez ca am inceput sa beau aceste pilule pentru a ajuta la reglarea menstruatiei...Va rog sa ma ajutati, nu stiu ce sa mai fac...imi e frica sa nu se deregleze si mai tare :(((((
du folia pana la capat. sunt sigura ca nu e menstruatie, e doar spotting, adik o usoara sangerare - mai maronie, nu chiar rosie ca la menstruatie...corect?
sunt cam tari pilulele yaz, avand in vedere ca nu ai mai luat pana acum. Totusi, termina folia, si mergi la medicul care ti-a recomandat si spune-i ca ai sangerat peste folie. este normal in primele 3 luni sa sangerezi peste folie...daca dupa 3 luni patesti la fel, atunci pilulele trebuie schimbate. totusi, medicul ar putea sa ti l schimbe de pe acum...adik, termini folia, mergi la el, iti recomanda alte pilule, si in a 8-a zi de la terminarea foliei de yaz le iei pe acelea.
sunt cam tari pilulele yaz, avand in vedere ca nu ai mai luat pana acum. Totusi, termina folia, si mergi la medicul care ti-a recomandat si spune-i ca ai sangerat peste folie. este normal in primele 3 luni sa sangerezi peste folie...daca dupa 3 luni patesti la fel, atunci pilulele trebuie schimbate. totusi, medicul ar putea sa ti l schimbe de pe acum...adik, termini folia, mergi la el, iti recomanda alte pilule, si in a 8-a zi de la terminarea foliei de yaz le iei pe acelea.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Pot ramane insarcinata?
- 3o scurgere rozalie si cateva firisoare de sange, sa fie din cauza stresului?
- 3ce riscuri il pot supune pe bebe daca nu am facut pauza mai lunga de la pastile?
- 2Pauza de dupa pilule
- 3de cand iau yasmin si de atunci nu mi se mai opreste ciclu
- 7Yasmine - se poate incepe un blister unul dupa altul?
- 3cum iau yasmin?
- 4am terminat prima folie, pauza sapte zile.. sunt protejata?
- 4pauza la anticonceptionale
- 3anticonceptionale yasmin - mai devreme sau mai tarziu fata de ora stabilita
- 4iau yasmin de 2 ani jum si nu am facut pauza deloc
- 12yasmin
- 4sunt insarcinata ? nu stiu ce sa fac :(
- 42anticonceptionale yasmin cu pauza de 2 luni
- 4cand ar trebui sa fac pauza?
- 3Pauza de 7 zile
- 0reacti adverse ale anticonceptionalelor
- 2pauza anticonceptionale 4 zile
- 1Anticonceptionale Yasmine
Mai multe informații despre: yasmine pauza la anticonceptionale