Tratament Yasmine - 6 luni
Am si eu o nelamurire. Deoarece nu am menstruatia regulata mi s-a prescris un tratament cu Yasmine pe care trebuie sa-l urmez timp de 6luni de zile. Problema este ca nu stiu cand incep sa iau prima pastila, iar farmacistii spun lucruri diferite. Mi s-a spus la farmacie sa incep tratamentul in prima zi in care-mi vine ciclul, dar as putea astepta asa mult si bine pana sa-mi vina el singur, iar o alta afrmacista a spus ca pastilele nu se iau pe durata menstruatiei. Ma poate ajuta cineva? Multumesc
4 comentarii
se încep pastilele din prima zi de ciclu. dacă trec mai mult de 3 luni şi nu ai ciclu, consultă medicul şi se vor da pastile pentru inducerea menstruaţiei. dar prima folie de yasmin se ia în prima zi de ciclu. apoi 7 zile pauză, altă folie. în cele 7 zile de pauză de după prma folie îţi va veni ciclul, şi deci probbabil la asta se referea a doua farmacistă
buna sosos19 stai linistita eu am luat yasmine simia fost fff bine cu ele...prima pastila se ia in prima zi a menstruatiei si eu astept sa vina luna viitoare sa iau si eu din ou yasmine
Multumesc frumos pentru raspunsuri. Problema la mine este ca exista varianta ca luna urmatoare sa nu-mi vina ca sa pot incepe sa le iau :) Spre ex cel mai mult a fost sa nu-mi vina timp de 6luni deloc (si nu eram gravida).
te sfatuiesc sa faci un papa nicolau
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5reactii adverse yasmine
- 3o scurgere rozalie si cateva firisoare de sange, sa fie din cauza stresului?
- 31Daca vreau sa schimb anticonceptionalele, trebuie sa fac pauza?
- 4yasmine si fumatul
- 15Yasmine - cand sa le iau?
- 3Cind trebuie sa incep sa folosesc prima pastila Yasmine?
- 7capsula de slabit cu Yasmin si mici chiaguri de sange
- 3anticonceptionale yasmine
- 4Ciclu neobisnuit
- 7tromboza venoasa profunda, luna a doua de tratament. Am voie deja sa port tocuri?
- 6am inceput sa iau Yasmin si menstruatia nu mi s-a mai terminat
- 3yasmine timp de 6 luni si le-am intrerupt, pot sa reiau?
- 1vomat dupa ce am luat pastila
- 5este normal dupa ce am renuntat la Yasmine sa am o secretie maronie?
- 42anticonceptionale yasmin cu pauza de 2 luni
- 3Intarziere pastila Yasmin
- 8Anticonceptionale yasmin
- 2am uitat pastila yasmine mai putin de 12 ore
- 2reacti adverse ale anticonceptionalelor
Mai multe informații despre: yasmine