pot contraceptivele sa dea depresie?
eu iau jeanine de vreo 2 luni (asta dupa o pauza de aproape un an). inainte de asta am luat yasmin. la yasmin aveam multe efecte secundare, la jeanine nu prea. dar de cateva zile incoace nu trece zi in care sa nu izbucnesc in plans. nu stiu ce e cu mine. am si o perioada mai stresanta, lucrez la o lucrare importanta, sotul e plecat in deplasare in alta tara si noi nu prea stam despartiti si acum vorbim doar cateva minute pe messenger, si mi se pare stresant si am tot felul de ganduri urate care nu-mi dau pace si deja simt ca nu mai pot si nu stiu ce sa fac si ce sa iau ca nu mai vreau sa izbucnesc asa in plans intr=una...
3 comentarii
Va trebuie un remediu homeopat care sa va redea stabilitatea psihica. Sunteti epuizata nervos.
Situatia familiala, munca intelectuala duc la epizare nervoasa daca nu exista o contragreutate.
Pastilele hormonale ii pun capacul ! Au intotdeauna un efect negativ, desi nu aceasta eset cauza principala.
Renuntati la ele daca oricum sotul este plecat si renuntati si la cafea daca o beti.
Consultati un medic homeopat sau scrieti-mi mie...
Situatia familiala, munca intelectuala duc la epizare nervoasa daca nu exista o contragreutate.
Pastilele hormonale ii pun capacul ! Au intotdeauna un efect negativ, desi nu aceasta eset cauza principala.
Renuntati la ele daca oricum sotul este plecat si renuntati si la cafea daca o beti.
Consultati un medic homeopat sau scrieti-mi mie...
mă scuzaţi am postat din greşeală comentariul aici. anticoncepţionalele e posbil să dea efecte secundare şi depresia, ar trebui să terminaţi folia şi să le întrerupeţi
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2daca folosesc anticonceptionale cresc sanii?
- 3novynette... au efectul scontat aceste anticonceptionale?
- 4primavara, fierea si starile depresive
- 2Anticonceptionalele si lentilele de contact
- 31La 16 ani am suferit pt prima data o depresie/tulburare anxioasa
- 45depresie, anxietate, palpitatii la inima
- 6Ma pot impiedica anticonceptionalele sa slabesc?
- 2Cum ajut pe cineva care are este sub tratament antidepresiv?
- 1Depresie sau tristete?
- 6Pauza la Yasmine.. menstruatia intarzie (4 zile)
- 3Depresie
- 4iau novynette de mult timp iar de ieri am o sangerare
- 0anticonceptional vs dieta de slabire
- 0anticonceptionale
- 3efectele pilulelor
- 4Pareri
- 6Este vorba de o depresie ? Va rog frumos sa imi raspundeti
- 1Pareri doresc - xanax, mirzaten, convulex, sunt depedenta?
- 2De 2 ani de zile ma confrunt cu o depresie
- 3Depresie pe fond dizarmonic
Mai multe informații despre: Depresia efectele adverse ale anticonceptionalelor anticonceptionalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: