pot contraceptivele sa dea depresie?
eu iau jeanine de vreo 2 luni (asta dupa o pauza de aproape un an). inainte de asta am luat yasmin. la yasmin aveam multe efecte secundare, la jeanine nu prea. dar de cateva zile incoace nu trece zi in care sa nu izbucnesc in plans. nu stiu ce e cu mine. am si o perioada mai stresanta, lucrez la o lucrare importanta, sotul e plecat in deplasare in alta tara si noi nu prea stam despartiti si acum vorbim doar cateva minute pe messenger, si mi se pare stresant si am tot felul de ganduri urate care nu-mi dau pace si deja simt ca nu mai pot si nu stiu ce sa fac si ce sa iau ca nu mai vreau sa izbucnesc asa in plans intr=una...
3 comentarii
Va trebuie un remediu homeopat care sa va redea stabilitatea psihica. Sunteti epuizata nervos.
Situatia familiala, munca intelectuala duc la epizare nervoasa daca nu exista o contragreutate.
Pastilele hormonale ii pun capacul ! Au intotdeauna un efect negativ, desi nu aceasta eset cauza principala.
Renuntati la ele daca oricum sotul este plecat si renuntati si la cafea daca o beti.
Consultati un medic homeopat sau scrieti-mi mie...
Situatia familiala, munca intelectuala duc la epizare nervoasa daca nu exista o contragreutate.
Pastilele hormonale ii pun capacul ! Au intotdeauna un efect negativ, desi nu aceasta eset cauza principala.
Renuntati la ele daca oricum sotul este plecat si renuntati si la cafea daca o beti.
Consultati un medic homeopat sau scrieti-mi mie...
mă scuzaţi am postat din greşeală comentariul aici. anticoncepţionalele e posbil să dea efecte secundare şi depresia, ar trebui să terminaţi folia şi să le întrerupeţi
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4ma erevez din orice uneori chiar si fara motiv
- 3am 17ani si vreau sa iau anticonceptionale.
- 3Triregol afecteaza viata sexuala?
- 3poate sa ramana insarcinata daca am avut contact sexual neprotejat in a 15 zi de tratament?
- 5diagnosticata cu hipertiroidism basedof si am fost la psihiatru pt ca am inceput sa fiu depresiva
- 6boala nasoala - schizofrenie - depresie.. urat
- 6efecte adverse la anticonceptionale! va rog mult ajutati-ma!
- 4Sterilitatea si anticonceptioanele
- 6un raspuns va rog: contraceptivele pot afecta psihicul?
- 3Probleme la anticonceptionale: Milligest
- 46Sindrom depresiv anxios paroxist?
- 6Cam de circa 11 luni ma aflu in Suedia si ma simt groaznic
- 6Yasmine pentru ovare polichistice ingrasa??
- 2anxietate si depresie
- 17medicamente naturiste sau alopate pt depresie?
- 1Anticonceptionale
- 2Simptome Karissa AJUTOR !!
- 12Depresie severa
- 19Sunt depresiv, cine mai e ca mine? Hai să ne cunoaștem!
- 34Depresia si Masturbarea
Mai multe informații despre: Depresia efectele adverse ale anticonceptionalelor anticonceptionalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: