Yasmin de 3 ani, secretie identica cu cea dinainte de venirea menstruatiei
Buna ziua.
Iau yasmin de 3 ani. Problema mea (sa nu radeti si sa nu imi spuneti ca sunt aiurita ca stiu:)) ) este ca am luat pastile din 2 blistere si am uitat cand le-am inceput. Presupun, nu stiu exact, ca le-am inceput acum 20 de zile. Astazi mi-a aparut o secretie identica cu cea dinainte de venirea menstruatiei. Ce ma sfatuiti sa fac? opresc blisterul si incep altul dupa 7 zile? Mentionez ca nu am facut pauza in acesti 3 ani si totul a decurs normal.
Iau yasmin de 3 ani. Problema mea (sa nu radeti si sa nu imi spuneti ca sunt aiurita ca stiu:)) ) este ca am luat pastile din 2 blistere si am uitat cand le-am inceput. Presupun, nu stiu exact, ca le-am inceput acum 20 de zile. Astazi mi-a aparut o secretie identica cu cea dinainte de venirea menstruatiei. Ce ma sfatuiti sa fac? opresc blisterul si incep altul dupa 7 zile? Mentionez ca nu am facut pauza in acesti 3 ani si totul a decurs normal.
2 comentarii
Din moment ce luati deja de trei ani fara pauza, ar trebui sa stiti cand ati inceput actualul ciclu de pilule, fiindca acest lucru se face mereu in aceeasi zi a saptamanii. De exemplu, daca ati luat prima pilula intr-o miercuri, inseamna ca de fiecare data incepeti folie noua miercurea.
Daca nici asta nu va ajuta, adica nu stiti care e ziua saptamanii cand va incepeti de obicei foliile (lucru remarcabil, fiindca ar putea ridica problema unei tulburari mnezice), atunci este preferabil sa gresiti in plus decat in minus. Asadar, luati azi si maine si apoi faceti pauza de 7 zile. De acum inainte, deci, sa tineti minte ca incepeti mereu folie noua joia. Legati acest lucru de ceva, un film, o poezioara. De exemplu: 'Joi - folii noi'.
Daca nici asta nu va ajuta, adica nu stiti care e ziua saptamanii cand va incepeti de obicei foliile (lucru remarcabil, fiindca ar putea ridica problema unei tulburari mnezice), atunci este preferabil sa gresiti in plus decat in minus. Asadar, luati azi si maine si apoi faceti pauza de 7 zile. De acum inainte, deci, sa tineti minte ca incepeti mereu folie noua joia. Legati acest lucru de ceva, un film, o poezioara. De exemplu: 'Joi - folii noi'.
Va multumesc mult pentru raspuns. Am calculat si a venit menstruatia mai devreme cu 4 zile. Mi-am facut programare la medicul care mi le-a prescris, pentru a vedea daca este necesar sa fac o pauza, sau continui cu ele.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4yasmine.. cand fac pauza?
- 3din cauza yasminului v-ati ingrasat?
- 3sunt protejata in pauza de 7 zile??
- 4rebuia sa fac 7 zile pauza si apoi sa incep alta folie dar n-am mai luat
- 42Yasmine - sfaturi
- 7Yasmine - se poate incepe un blister unul dupa altul?
- 7capsula de slabit cu Yasmin si mici chiaguri de sange
- 23uitat pastila Yasmine
- 3Ovare micropolichistice si Yasmine
- 5Nodul la sanul stang.. se afla pe partea laterala exterioara si ma deranjeaza
- 3anticonceptionale yasmin URGENT
- 5Yasmine, sex neprotejat... sunt insarcinata?
- 17Intreruperea anticonceptionalelor
- 4anticonceptionale yasmin
- 5este normal dupa ce am renuntat la Yasmine sa am o secretie maronie?
- 6risc sa raman insarcinata?
- 42anticonceptionale yasmin cu pauza de 2 luni
- 16Raspuns de la un medic urgent va rog!
- 2am uitat pastila yasmine mai putin de 12 ore
- 1Sunt in panica!!!
Mai multe informații despre: yasmine