Yasmin de 3 ani, secretie identica cu cea dinainte de venirea menstruatiei

17-07-2013
vaduvaxxx
Nu este medic/terapeut
vaduvaxxx
Buna ziua.
Iau yasmin de 3 ani. Problema mea (sa nu radeti si sa nu imi spuneti ca sunt aiurita ca stiu:)) ) este ca am luat pastile din 2 blistere si am uitat cand le-am inceput. Presupun, nu stiu exact, ca le-am inceput acum 20 de zile. Astazi mi-a aparut o secretie identica cu cea dinainte de venirea menstruatiei. Ce ma sfatuiti sa fac? opresc blisterul si incep altul dupa 7 zile? Mentionez ca nu am facut pauza in acesti 3 ani si totul a decurs normal.
2 comentarii
0
17-07-2013, ora 11:56
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Din moment ce luati deja de trei ani fara pauza, ar trebui sa stiti cand ati inceput actualul ciclu de pilule, fiindca acest lucru se face mereu in aceeasi zi a saptamanii. De exemplu, daca ati luat prima pilula intr-o miercuri, inseamna ca de fiecare data incepeti folie noua miercurea.

Daca nici asta nu va ajuta, adica nu stiti care e ziua saptamanii cand va incepeti de obicei foliile (lucru remarcabil, fiindca ar putea ridica problema unei tulburari mnezice), atunci este preferabil sa gresiti in plus decat in minus. Asadar, luati azi si maine si apoi faceti pauza de 7 zile. De acum inainte, deci, sa tineti minte ca incepeti mereu folie noua joia. Legati acest lucru de ceva, un film, o poezioara. De exemplu: 'Joi - folii noi'.
0
18-07-2013, ora 10:38
vaduvaxxx
Nu este medic/terapeut
vaduvaxxx
Va multumesc mult pentru raspuns. Am calculat si a venit menstruatia mai devreme cu 4 zile. Mi-am facut programare la medicul care mi le-a prescris, pentru a vedea daca este necesar sa fac o pauza, sau continui cu ele.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul