Yasmin de 3 ani, secretie identica cu cea dinainte de venirea menstruatiei
![vaduvaxxx](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua.
Iau yasmin de 3 ani. Problema mea (sa nu radeti si sa nu imi spuneti ca sunt aiurita ca stiu:)) ) este ca am luat pastile din 2 blistere si am uitat cand le-am inceput. Presupun, nu stiu exact, ca le-am inceput acum 20 de zile. Astazi mi-a aparut o secretie identica cu cea dinainte de venirea menstruatiei. Ce ma sfatuiti sa fac? opresc blisterul si incep altul dupa 7 zile? Mentionez ca nu am facut pauza in acesti 3 ani si totul a decurs normal.
Iau yasmin de 3 ani. Problema mea (sa nu radeti si sa nu imi spuneti ca sunt aiurita ca stiu:)) ) este ca am luat pastile din 2 blistere si am uitat cand le-am inceput. Presupun, nu stiu exact, ca le-am inceput acum 20 de zile. Astazi mi-a aparut o secretie identica cu cea dinainte de venirea menstruatiei. Ce ma sfatuiti sa fac? opresc blisterul si incep altul dupa 7 zile? Mentionez ca nu am facut pauza in acesti 3 ani si totul a decurs normal.
2 comentarii
![Dr. Mihnea Dragomir](/arata_img.php?img=cont_4644.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Din moment ce luati deja de trei ani fara pauza, ar trebui sa stiti cand ati inceput actualul ciclu de pilule, fiindca acest lucru se face mereu in aceeasi zi a saptamanii. De exemplu, daca ati luat prima pilula intr-o miercuri, inseamna ca de fiecare data incepeti folie noua miercurea.
Daca nici asta nu va ajuta, adica nu stiti care e ziua saptamanii cand va incepeti de obicei foliile (lucru remarcabil, fiindca ar putea ridica problema unei tulburari mnezice), atunci este preferabil sa gresiti in plus decat in minus. Asadar, luati azi si maine si apoi faceti pauza de 7 zile. De acum inainte, deci, sa tineti minte ca incepeti mereu folie noua joia. Legati acest lucru de ceva, un film, o poezioara. De exemplu: 'Joi - folii noi'.
Daca nici asta nu va ajuta, adica nu stiti care e ziua saptamanii cand va incepeti de obicei foliile (lucru remarcabil, fiindca ar putea ridica problema unei tulburari mnezice), atunci este preferabil sa gresiti in plus decat in minus. Asadar, luati azi si maine si apoi faceti pauza de 7 zile. De acum inainte, deci, sa tineti minte ca incepeti mereu folie noua joia. Legati acest lucru de ceva, un film, o poezioara. De exemplu: 'Joi - folii noi'.
![vaduvaxxx](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Va multumesc mult pentru raspuns. Am calculat si a venit menstruatia mai devreme cu 4 zile. Mi-am facut programare la medicul care mi le-a prescris, pentru a vedea daca este necesar sa fac o pauza, sau continui cu ele.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5yasmin, menstruatie intarziata, test de sarcina negativ
- 4rebuia sa fac 7 zile pauza si apoi sa incep alta folie dar n-am mai luat
- 5reactii adverse yasmine
- 5AC trebuie incepute din a 5-a zi a menstruatiei?
- 3Cind trebuie sa incep sa folosesc prima pastila Yasmine?
- 3riscuri de a ramane insarcinata?
- 6iau yasmin de 7 luni (regulat) si simt ca acum am dor ovarele, spatele, pieptul
- 5din nou despre yasmin...va rog
- 7administrare yasmine
- 3Contaceptie.. Karissa sau Yasmine?
- 3Yasmin si durerile menstruale
- 9mi-am dat seama ca am uitat sa iau pastila de miercuri si joi
- 5antibioticele zinnat interactioneaza cu anticonceptionalele Yasmin?
- 4Pastila omisa in saptamana 3
- 6am luat doar 13 comprimate din blisterul de yasmin
- 4Pilula omisa.. mai sunt protejata?
- 5se poate sa fiu insarcinata
- 2am uitat pastila yasmine mai putin de 12 ore
- 1Yasmin si reactiile adverse.
Mai multe informații despre: yasmine