Fără SEX!!
Bună tuturor!! Am 23 de ani și o relație de 4 ani cu un bărbat care are 24 de ani, la început a fost mai ok dar acum de doi ani încoace sa dus dracu tot, relații intime odată pe luna sau chiar mai mult și atunci nu mai mult de 1 min pentru ca ejaculează imediat și după refuza să mai încerce, cică îl doare asa spune el... treaba este ca m-am saturat, am probleme cu hormonii, menstruația nu îmi mai vine regulat, ma refer ca întârzie și 3 luni, îmi cade părul și multe altele. Ma poate ajuta cineva cu vreun sfat?? Mulțumesc
5 comentarii
La virsta asta relatiile sunt dese, daca nu doua pe zi macr una. Trebue sa stiti ca daca e asa de rar excitatia este mare la el si ejaculare precoce, cu cit contactele sunt mai dese cu atit si el se regleaza mai bine si reuseste sa-ti produca orgasme.( Ca orice sport, trebue un antrenament ) Daca pe el il doare si nu accepta zilnic atunci mergeti la un medic androlog si daca nici atunci faci ce spune Albert.
Îmi este greu sa găsesc altceva după 4 ani jumătate, îmi este greu sa o iau de la zero :((
Atunci de ce te mai voiți? Mergeți la medic, pe net nu găsești rezolvare ci numai păreri.
Fara sa fiu ironic, cred ca e bine ca ai descoperit aceste probleme inainte de casatorie si copii, un divort cu minori la mijloc este traumatizant pentru cei mici. In mod evident, aveti probleme de compatibilitate, si cum sexul este o nevoie primara rezulta ca aceasta problema trebuie rezolvata urgent. Sincer, nu stiu daca poti schimba ceva la el iar daca schimbi trebuie sa fii sigura ca schimbarea e permanenta. Daca nu te poti desparti de el din motive diverse atunci cred ca o alta relatie (prietenie cu beneficii) te va ajuta psihic, exista cazuri si invers printre noi.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4neori am proble cu introducerea penisului in vagin...
- 5absenta actului sexual intr-o relatie
- 28Sunt nimfomana asa cum a spus sotul meu?!
- 4cum sa o conving?
- 9probleme in relatia sexuala
- 12de cate ori e normal sa faci sex pe saptamana-
- 8masturbarea si relatia intima cu prietenul
- 35Sunt anormal pt. ca vreau sex zilnic?
- 5masturbarea imi influenteaza viata sexuala
- 7de cate ori este normal sa faci sex pe saptamana?
- 8Relatii intime cu partenera
- 3cum sa-l fac sa ma doreasca din nou?
- 3nu ma aranjeaza sotul in pat
- 4Lipsa sex de cand a nascut prietena
- 1Sex cu ritm incet
- 531Casatorit, 2 copii. Sotia ma respinge.
- 3Lipsa apetitului sexual - problema medicala?!
- 4Sotia nu este atrasa de mine
- 3Probleme sexuale in viata de cuplu
- 15Nu mai pot!
Mai multe informații despre: Importanta sexului in cuplu
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: