Casatorit, 2 copii. Sotia ma respinge.
Trist, foarte trist:(
Si eu aveam gânduri de moarte câteodată, dar niciodată nu m- am gândit sa fAc vreun gest necugetat pt ca ştiam ca e un păcat mare. Nici ca copilului i- ar fi mAi bine fără mine. Cum zice katy, dar dacă durerea e mai mare decât credinţa..:(
Si eu aveam gânduri de moarte câteodată, dar niciodată nu m- am gândit sa fAc vreun gest necugetat pt ca ştiam ca e un păcat mare. Nici ca copilului i- ar fi mAi bine fără mine. Cum zice katy, dar dacă durerea e mai mare decât credinţa..:(
Eu stăteam lipita de pat, nu ieşeam nicăieri, nu imi pasa nici cum arat, dar pierdeam zilele si nopţile pe internet căutând o rezolvare la pb mea
Eu cand am decis ca vreau sa mor aveam 20 ani iti dai seama ca neavand copii atunci nu prea imi pasa mare lucru.
Ai mei saracii au suferit enorm, iti dai seama sa iti gasesti copilul aproape mort in pat..
Dar crezi ca m-am mai gandit?
Vroiam doar sa nu mai sufar, sa ma eliberez.
Ai mei saracii au suferit enorm, iti dai seama sa iti gasesti copilul aproape mort in pat..
Dar crezi ca m-am mai gandit?
Vroiam doar sa nu mai sufar, sa ma eliberez.
nhoppe, tre sa fac dar nu prea pot. Vezi ca depresia ii domina viata, incercarile mele adancesc depresia... Doar un mediu linistit acasa, fara discutii, fara contradictii. Atata pot face.
Atunci spune- i ca renunţi la orice discuţie despre relaţie, in special despre sex, ca te sacrifici cu orice pt ea doar fericirea ei contează pt tine cel mai mult pt tine si nu in ultimul rând, cu toate ca ai rănit- o de multe ori, ai iubit- o si o vei iubi toată viaţa. Ca, dacă ai putea întoarce timpul înapoi tot pe ea ai alege- o.
STIu k pt unii par aberaţii ce spun, dar nu poti înţelege dak nu ai iubit niciodată cu adev
Si dacă tre sa te faci presh acum, iA fa- te ca si mândru ai fost destul..încearcă si Asa
STIu k pt unii par aberaţii ce spun, dar nu poti înţelege dak nu ai iubit niciodată cu adev
Si dacă tre sa te faci presh acum, iA fa- te ca si mândru ai fost destul..încearcă si Asa
P. S: scuzaţi Greşelile si prescurtarile, cu o mâna lucrez si cu una scriu.. Plus ca imi lipsesc taste ( mi le- a ' papat' fecioru)
Tacit si in limita nervilor cam asta fac. Poate intr-o zi va intelege din eforturi cuvintele ce le zici. Poate, daca deschide ea o discutie, am sa-i zic si in cuvinte. Cu sexul pot sa-i zic cate in luna si-n stele ca stie ce revolta de hormoni am in mine :)
De ce zici ' poate' dacă ea deschide discutiA.. Noi, femeile avem nevoie si de cuvinte..si iar si iar.. Ca suntem mai bătute la cap..
Nu zic sa te pui in genunchi in fata ei si sa te milogeşti 'Draga fac sex cu mine ca fac ce vrei tu, te rog nu ma parasi ca mor..etc' eşti inteligent STI cum a te exprimi
katy, nu esti 'dusa cu pluta'. Ai avut problemele tale. Poate nu ai fost sustinuta cum ti-ai fi dorit. O vad pe sotia mea si-mi dau seama ca si ea ar fi dorit o altfel de sustinere. In acest moment si eu am nevoie de sustinere. Toti avem, intr-o forma sau alta. Eu as vrea o 'sustinere' de genul: o femeie sa ma 'lucre' de sa-mi sara fulgii sa-mi recastig increderea in mine, ca am ramas cu acest sentiment nasol ca de atatia ani nu am avut o noapte cum stiu ca pot sa fie.
Sotia are nevoie de sustinere sentimentala, de asigurari si reasigurari ca ea este buna, de treaba, corecta, ajutatoare si toate alea...
Tu ai avut nevoie de sustinere pentru problemele tale. Nu ai clacat tu asa din senin, la 20 de ani. Chiar daca ai dezvoltat anumite obsesii, tot o sustinere 'la fix' te putea ajuta.
Cred ca in acest moment, o sustinere 'la tinta' pentru mine si sotia mea ne-ar face sa ne impacam in timp foarte scurt. Problema este ca sustinerea nu poate veni din partea mea (acuma), ci cineva din exterior sa o trezeasca putin la realitate. Neutru. Daca si-ar gasi o sustinere plusata cu aventura emotionala si poate fizica, si-ar da cu pumnii in cap ulterior, ca dupa aventura te calmezi si apoi... iti cam dai seama.
Si eu am momente in care-mi zic ca sunt barbat fain, am posibilitati, ce ma cramponez eu in halu asta? Dar apoi ce respect ar fi asta? Si stiu ce simt fata de ea. Nu-i o dragoste de aia adolescentina. Este o dragoste pentru cineva, cladita in ani... evenimente, probleme, casnicie... De mi-ar vedea sotia gandurile ar ierta mai usor greselile.
Sotia are nevoie de sustinere sentimentala, de asigurari si reasigurari ca ea este buna, de treaba, corecta, ajutatoare si toate alea...
Tu ai avut nevoie de sustinere pentru problemele tale. Nu ai clacat tu asa din senin, la 20 de ani. Chiar daca ai dezvoltat anumite obsesii, tot o sustinere 'la fix' te putea ajuta.
Cred ca in acest moment, o sustinere 'la tinta' pentru mine si sotia mea ne-ar face sa ne impacam in timp foarte scurt. Problema este ca sustinerea nu poate veni din partea mea (acuma), ci cineva din exterior sa o trezeasca putin la realitate. Neutru. Daca si-ar gasi o sustinere plusata cu aventura emotionala si poate fizica, si-ar da cu pumnii in cap ulterior, ca dupa aventura te calmezi si apoi... iti cam dai seama.
Si eu am momente in care-mi zic ca sunt barbat fain, am posibilitati, ce ma cramponez eu in halu asta? Dar apoi ce respect ar fi asta? Si stiu ce simt fata de ea. Nu-i o dragoste de aia adolescentina. Este o dragoste pentru cineva, cladita in ani... evenimente, probleme, casnicie... De mi-ar vedea sotia gandurile ar ierta mai usor greselile.
Doar daca ar nimeri intamplator pe topic cautand pareri pt. probleme similare :)
A patit cineva o faza tare chiar pe acest forum, acum cativa ani:) Daca imi aduc bine aminte, tipul era inselat de nevasta si cauta ceva sfaturi ce si cum sa faca si a dat tocmai peste sotia barbatului cu care-l insela nevasta :)
Maine ii week-end, de ce nu plecati undeva impreuna?
O invitatie de genul ar echivala cu aceeasi rugaminte si insistenta - "hai sa ne impacam", ceea ce mi-am impus sa evit. Ma comport normal acasa (cat pot), ma bucur de copii, ma duc la plimbare cu fetita... pentru a destinde tensiunea.
Imi fac datoria de tata, muncesc, castig binisor si daca pot sa-i arat ca is linistit si nu tanjesc dupa impacarea cu ea, nu pun presiune pe ea... daca nu-i bine, nu-i bine. Nu ma pot pune cu resentimentele si depresia ei.
Pentru a nu-mi lasa respectul de sine sa "sufere" prea mult, ma gandesc ca multe femei ar vrea sa fie cu mine si este optiunea mea sa stau "cuminte".
Daca as avea rabdare suficienta ar rabufni ea - "pai cum? nu mai tragi de mine sa ne impacam?". Imediat ce-i dau pace, se baga ea in seama. Daca nu mai este tensiune in casa, nu mai sta cu usa inchisa la camera si apare mai des prin bucatarie. Totul este un comportament de femeie ce a fost controlata si ea are nevoie acuma sa isi satisfaca propria mandrie ca poate face orice vrea. Din moment ce pot sa-i dau libertarea, nu va mai fugi de mine. Chiar daca cunoaste pe altcineva, daca eu nu ma "lipesc" de ea, va avea dubii. Sunt tatal copiilor, am avut o casnicie de multi ani. Toata chestia este sa-mi controlez emotiile.
Imi fac datoria de tata, muncesc, castig binisor si daca pot sa-i arat ca is linistit si nu tanjesc dupa impacarea cu ea, nu pun presiune pe ea... daca nu-i bine, nu-i bine. Nu ma pot pune cu resentimentele si depresia ei.
Pentru a nu-mi lasa respectul de sine sa "sufere" prea mult, ma gandesc ca multe femei ar vrea sa fie cu mine si este optiunea mea sa stau "cuminte".
Daca as avea rabdare suficienta ar rabufni ea - "pai cum? nu mai tragi de mine sa ne impacam?". Imediat ce-i dau pace, se baga ea in seama. Daca nu mai este tensiune in casa, nu mai sta cu usa inchisa la camera si apare mai des prin bucatarie. Totul este un comportament de femeie ce a fost controlata si ea are nevoie acuma sa isi satisfaca propria mandrie ca poate face orice vrea. Din moment ce pot sa-i dau libertarea, nu va mai fugi de mine. Chiar daca cunoaste pe altcineva, daca eu nu ma "lipesc" de ea, va avea dubii. Sunt tatal copiilor, am avut o casnicie de multi ani. Toata chestia este sa-mi controlez emotiile.
:)) simt din ce ai scris k eşti plin de hormoni..tot te ţii bine:)
Bine, încearcă si asa :)
De obicei, intr- o căsnicie bărbaţii se simt ' ingraditi', k nu mai pot sa faca ce făceau înainte. De ce simţeai nevoia sa o controlezi?
Bine, încearcă si asa :)
De obicei, intr- o căsnicie bărbaţii se simt ' ingraditi', k nu mai pot sa faca ce făceau înainte. De ce simţeai nevoia sa o controlezi?
Habar nu am. Obisnuinta si felul relatiei. Si ea a dezvoltat la un moment dat diferite moduri de a controla. "Cine te-a sunat?" "Cu cine ai vorbit?" "De ce nu mi-ai zis?" ("Am uitat, sincer" era raspunsul meu). "Nu dai un telefon?" ar fi alt exemplu.
Cine stie, poate m-am "deprins" cu felul ei :)
Hormoni nhoppe? :))))
Cine stie, poate m-am "deprins" cu felul ei :)
Hormoni nhoppe? :))))
Si noi mai facem asa, dar nu simt ca ne controlam.. Poate intrebi din curiozitate sau numai Asa fără alte motive...
Prin control inteleg altceva..
Prin control inteleg altceva..
Tu Ce făceai de se simţea controlată?(dacă nu sunt indiscreta)
Pai asta am intrebat-o si eu pe ea... "Tu cand ma intrebai, eu de ce nu ma simteam controlat?".
Acum depinde si pe ce ton intrebi si cât de des.. Tot nu mi- ai răspuns la întrebare sau nu vrei? :)
Pai am controlat finantele casei, relatia ei cu parintii... m-am interpus intre ea si maicamea (in ideea ca nici maicamea nu-i una care sa lase de la ea), deci evitam conflictele. Zice ca nu a avut parte de libera exprimare. Cam atat, ca nu am controlat-o daca cunoaste pe altcineva ca eram sigur de mine. Ce ar mai fi?... Ah, in general imi placea sa fie acasa cand ajung si eu de la servici.
Ti-ai luat o virgina frigida ca sa fii tu sigur 100 % de ea, de asta s-a simtit si se simte controlata ! I-ai turnat si doi plozi ca sa fii 150 % la suta sigur, iar acuma iti iese pe nas planul tau initial ! :)
P.S. Se vede si din titlu cum ai incercat sa te motivezi si sa te justifici ' Casatorit, 2 copii..' - adica ai bagat actele si copiii la inaintare !
Pai da, iti iese ce iti iese, pe nas, pe ochi, pt ca orice intentie ascunsa iese cumva la iveala cu timpul ! Asa e viata, are un fel de dreptate ascunsa a ei, chiar daca noi n-o vedem sau nu vrem s-o vedem !
P.S. Se vede si din titlu cum ai incercat sa te motivezi si sa te justifici ' Casatorit, 2 copii..' - adica ai bagat actele si copiii la inaintare !
Pai da, iti iese ce iti iese, pe nas, pe ochi, pt ca orice intentie ascunsa iese cumva la iveala cu timpul ! Asa e viata, are un fel de dreptate ascunsa a ei, chiar daca noi n-o vedem sau nu vrem s-o vedem !
stevens, te-ai trezit??? Ma bucur!
Nu mai, am luat-o de nevasta ca mi s-a parut ok ca si om. Ii un "drac" acuma dar ce sa faci daca am "excitat" nervu in ea.
Cum zicea cineva in comentariu anterior... femeile "focoase" la pat nu au avut "acel ceva". Se pare ca dincolo de importanta sexului eu am dat mai multa importanta pe felul cum era nevasta.
Nu i-am "turnat" copii. Vasuzem intr-un film expresia "Come honey, fuck a baby into me!".
Nu-mi iese pe nas nimic, decat sperma :)))
Nu mai, am luat-o de nevasta ca mi s-a parut ok ca si om. Ii un "drac" acuma dar ce sa faci daca am "excitat" nervu in ea.
Cum zicea cineva in comentariu anterior... femeile "focoase" la pat nu au avut "acel ceva". Se pare ca dincolo de importanta sexului eu am dat mai multa importanta pe felul cum era nevasta.
Nu i-am "turnat" copii. Vasuzem intr-un film expresia "Come honey, fuck a baby into me!".
Nu-mi iese pe nas nimic, decat sperma :)))
Titlul a fost doar conform bunului simt pe un forum... Sugestiv. Era mai ok un titlu "AJUTOOOOR!!"? :))
Sunt deacord ca depresia trebuie tratata altfel e de rau, trebuie sa ajunga la medic neaparat, pana nu trateaza depresia nu se rezolva nimic, asa ca risk, lupta ta asta e sa o convingi sa mearga la medic, dupa ce scapa de depresie vedeti ce si cum, ca poate comportamentul ei este controlat de depresie acum.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12Vreau sa-mi redevin ceea ce eram!
- 3sunt insarcinata si fericita... sotul nu isi doreste copiii
- 5absenta actului sexual intr-o relatie
- 5relatie cam lunga, dificila si foarte anevoioasa... ce sa fac?
- 7cum se poate recastiga increderea pierduta
- 11imi doresc sa fiu libera
- 11Imi vreau sotia inapoi!
- 13relatie ciudata la serviciu
- 32 ani de relatie paralela cu un alt barbat dupa 6 ani
- 4dorinta sexuala hipoactiva
- 4As dori sa stiu unde ma aflu
- 8dupa 8 ani de casnicie cu un copil ma paraseste fara motiv
- 13certuri mereu
- 5psihiterapeut bun
- 21de ce flirtam??
- 18sotia nu ma doreste
- 17casnicie esuata
- 10am fost abuzata sexual la 7 ani si am ramas cu urme foarte adanci in suflet
- 5Nu stiu ce sa fac. Cand apare ea, eu dispar din peisaj
Mai multe informații despre: Importanta sexului in cuplu Viata de cuplu Relatia de cuplu probleme de cuplu
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: