care sunt sansele sa raman gravida?

Pentru ca nu mi-a venit cm timp de patru luni am mers la medicul meu ginecolog, care mi-a recomandat un tratament cu duphaston (2 pe zi), timp de 10 zile si carpicon (2 pe zi). La doua zile dupa ce am inceput tratamentul cu duphaston am avut un contact sexual neprotejat, insa el nu a ejaculat in mine. In aceste conditii as vrea sa stiu cam care sunt sansele sa raman insarcinata? Exista o probabilitate mare sau sunt doar piticii mei de pe creier?
4 comentarii

sunt "piticii" tai din creier !!!.daca nu a ejaculat in vagin iar dupa aceea n-ati mai continuat partida de sex

eu nu stiu ce sa zic daca tu esti insarcinata sau nu,
dar sa stii ca daca partenerul ejaculeaza afara nu este o metoda de contraceptie, deci nu te baza pe asta, exista oricum riscul.asa ca atentie
dar sa stii ca daca partenerul ejaculeaza afara nu este o metoda de contraceptie, deci nu te baza pe asta, exista oricum riscul.asa ca atentie

Stiu ca nu este o metaoda de contraceptie, dar eu sunt foarte stresata in privinta asta, pt ca deocamdata nu doresc copii si stiu ca nu as putea suporta un avort. Multumesc ft mult, cred si eu ca o sa fie bine pana la urma!

data viitoare cumpara pilule anticoncentionale, ca sa nu risti, sa speram ca de data asta ai scapat numai cu frica !!!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1e posibil sa fiu insarcinata?
- 2sarcina sau nu?
- 2pot ramane insarcinata daca dupa trei zile de cand am inceput sa iau logest nu m-am protejat?
- 2este sau nu insarcinata.
- 2sunt insarcinata sau nu?
- 3ce posibilitati sunt sa fiu insarcinata?
- 8e sarcina?
- 10Mi-a intarziat ciclul! ajutor!!!
- 6exista riscu de a ramane insarcinata?
- 4testul pozitiv, insa cea de a doua linie nu e deloc pronuntata
- 12de ce intarzie mensruatia asa mult???
- 4as putea fi insarcinata?
- 13Poate ramane insarcinata?
- 1Dereglare hormonala sau posibila sarcina
- 2Anticonceptionale si risc de sarcina
- 4Dereglare hormonala in lipsa contactului sexual?
- 1Pot ramane insarcinata dupa pastila de a doua zi
- 1Sarcina, stres sau imaginatie
- 0Pauza anticonceptionale - sansa sa raman gravida?
- 0Există posibilitatea să fiu însărcinată?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: