Candidoza sau altceva?
Buna ziua! Acum cateva saptamani, cand ma spalam "acolo jos" am avut o usturime foarte mare la aplicarea sapunului (folosesc sapun special pentru aceasta zona). Dupa cateva zile au inceput mancarimile in zona vulvara si pe labiile mici, mancarimi care s-au extins pana aproape de intrarea in vagin. Neavand vreo anomalie in secretia vaginala, credeam ca e doar o iritatie cauzata de sapun sau alti agenti alergeni, asa ca am mers la farmacie si am luat Tantum Rosa (am facut spalaturi externe, nu intravaginale). Vedeam ca mancarimile se amelioreaza (desi aparuse o secretie apoasa, fara moros, care cand se usca pe lenjeria intima lasa o urma alb-galbuie) si am tot continuat sa ma spal cu produsul acela, dar intr-o noapte pe la 3-4 dimineata nu ma mai puteam odihni din cauza pruritului, asa ca dimineata urmatoare mi-am cumparat Nidoflor, am urmat tratament cu aceasta crema 6 zile, timp in care toate arsurile la spalare si pruritul au incetat, insa secretia vaginala nu si-a revenit la normal. Dupa cele 6 zile de tratament cu Nidoflor mi-a venit menstruatia. Ceea ce am avut este candidoza? Este indicat sa reîncep tratamentul cu Nidoflor dupa menstruatie? Si acea secretie vaginala isi revine la normal dupa aceasta perioada?
Mentionez ca nu as vrea sa merg la un medic ginecolog, deoarece sunt minora (17 ani) si asta ar insemna sa merg cu mama (care nu stie ca eu nu mai sunt "fata mare", si nici nu as vrea sa ii spun, deoarece ar putea sa ma despartă de prietenul meu *prima si singura mea relatie, de aproape 2 ani de zile*)
P.S. toate contactele sexuale dintre noi au fost protejate
Mentionez ca nu as vrea sa merg la un medic ginecolog, deoarece sunt minora (17 ani) si asta ar insemna sa merg cu mama (care nu stie ca eu nu mai sunt "fata mare", si nici nu as vrea sa ii spun, deoarece ar putea sa ma despartă de prietenul meu *prima si singura mea relatie, de aproape 2 ani de zile*)
P.S. toate contactele sexuale dintre noi au fost protejate
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 13Am un fel de rana in zona genitala care ma mananca ocazional...
- 3o ciuperca in zona vaginala care ma mananca
- 4probleme feminine: mancarimi in zona labiilor
- 3bube, mancarimi... zona genitala
- 2mancarimi si usturimi dupa sex
- 5un tratament pentru acnee si am inceput sa am mancarimi in zona genitala
- 14mancarimi si usturimi in zona genitala
- 9mancarimi ingrozitoare in zona genitala
- 2albeata si mincarimi?
- 6Interpretare secretie vaginala. Mi s-a spus ca nu am nimic
- 8Mancarimi vaginale
- 4scurgere vaginala galbena
- 10boala venerica
- 12Boala?
- 2De cateva luni am usturimi si arsuri in zona genitala
- 3am usturimi vaginale de aprox. 2 ani
- 1usturime la urimare, ajutor!
- 0Usturimi vaginale
- 4Mancarime in zona genitala
- 0Vaginita acuta
Mai multe informații despre: mancarimile in zona genitala usturimea in zona genitala